KILL RITUAL: “The Serpentine Ritual”

Τέλη Οκτώβρη, κυκλοφορεί το παρθενικό άλμπουμ των Kill Ritual, υπό τη στέγη της Scarlet Records. Ένα μείγμα μοντέρνου αγνού metal, σεβόμενο τη κληρονομιά των παρελθόντων συγκροτημάτων των μελών τους, ξεδιπλώνεται στις δέκα και μία συνθέσεις μέσα από το “The Serpentine Ritual” cd τους.

Έντεκα εμπνευσμένα τραγούδια με ρυθμό, έξυπνα solo, δυνατά και καθαρά φωνητικά, με διαυγή παραγωγή και το ένα καλύτερο από το άλλο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια νέα κυκλοφορία; 

Η ιστορία της μπάντας, ξεκινά πίσω στο 2010, με τους ιδρυτές της Steven Rice (lead guitar) και Wayne De Vecchi (τύμπανα), πρώην μέλη των Imagika, να ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τους Roberto Proietti (κιθάρα, ex- Eldritch), Danyael Williams (μπάσο, ex- Dark Angel) και τα χρέη τραγουδιστή να αναλαμβάνει ο Josh Gibson. Έτσι εγένετο οι Kill Ritual!

Ηχογραφημένο στα Fang Studios στο San Mateo της Καλιφόρνιας και στο Home Studio του Steven Rice στο San Joe. Η δε μίξη, ανατέθηκε στα χέρια του πολυαγαπημένου μας ANDY LA ROCQUE (King Diamond, αν και δε χρειάζεται συστάσεις) στη Σουηδία, με τον ίδιο μάλιστα να παίζει και το solo του “Coat of Blood”. Ένα ακόμα επιπλέον ατού δηλαδή!

Αν σας αρέσει το καθαρό κλασικό metal στο στυλ των σύγχρονων δεδομένων, αυτός ο δίσκος θα αγκαλιάσει το στερεοφωνικό σας και θα εκπλαγείτε από αυτά που παίζουν τα παιδιά. Κομμάτια, δεν είναι να ξεχωρίζεις σε τέτοιες δισκάρες, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου, ακόμα και τότε με βαριά καρδιά γίνεται. Όλο το άλμπουμ είναι καταπληκτικό! Το νου σας όμως, γιατί τέτοια άλμπουμ στέκονται άνετα δίπλα σε διαμάντια του παρελθόντος και διακοσμούν μια rock-metal δισκοθήκη περήφανα.

464