IMPERA: “Legacy of Life”

Με προϋπηρεσία και συνεργασίες με τον BRUCE KULICK, GRAHAM BONNET, VINNIE VINCENT, JOHN CORABI και  BRIAN ROBERTSON, ο ντράμερ J.K. Impera δημιουργεί το δικό του προσωπικό σχήμα.

Σημαντική και καθοριστική είναι η βοήθεια που του προσφέρουν ο κιθαρίστας Tommy Denander (TOTO, PAUL STANLEY, MICHAEL JACKSON, ALICE COOPER), ο τραγουδιστής Matti Alfonzetti (JAGGED EDGE, SCOTT GORHAM, SKINTRADE, ROAD TO RUIN, RED WHITE & BLUES) και ο μπασίστας Mats Vassfjord (VINNIE VINCENT, JOHN CORABI, SCAAR, GRAND DESIGN, LANEY’S LEGION).

Ο δίσκος τιτλοφορείται “Legacy Of Life” και κινείται στα κλασσικά hard rock μονοπάτια με άρωμα από aor, με τα φωνητικά και τις μελωδικές γραμμές στις συνθέσεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Φυσικά η παρουσία του εξαίρετου μουσικού Tommy Denander προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στο “Legacy Of Life” σε όλα τα επίπεδα και τα περισσότερα τραγούδια θυμίζουν MR.BIG και EUROPE δοσμένα μέσα από τον έντονα δικό του κιθαριστικό πρίσμα που δεν σε κουράζει και πρωτίστως σου χαρίζει αισιόδοξες και ευχάριστες μελωδίες. 
Οι λάτρεις της melodic hard rock σκηνής (κυρίως της σκανδιναβικής) δεν πρέπει να ξεπεράσουν ετούτο το άλμπουμ. Ρίχτε του ένα καλό άκουσμα και πιστέψτε με δεν θα χάσετε, ειδικά όταν υπάρχουν τραγούδια όπως τα “Kiss Of Death”, “Show Me The Money” και “Turn My Heart To Stone”.

455