NO LOVE LOST: “What's It Like To Be Awake?” EP

Κατά τη διάρκεια των διακοπών έχουμε την ευκαιρία να δούμε παλαιούς φίλους μας και να ακούσουμε περισσότερη μουσική. Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μου η μουσική δουλειά, ενός παλιού, καλού φίλου του Κώστα Κυριακίδη (Spitfire, Raw Silk, Nostalgia For A Belief), που μένει και εργάζεται μόνιμα πλέον στην Αγγλία.

Είναι μία καλή ευκαιρία συνεργαζόμενος ως μόνιμο μέλος των No Love Lost, που δραστηριοποιούνται μουσικά στην ίδια πόλη, το Birmingham, ώστε να παραμένει ενεργός μουσικά στο χώρο που αγαπήθηκε δεκαετίες τώρα. 

Από το πρώτο άκουσμα, η μουσική των No Love Lost θύμιζε Black Sabbath και οι “απόγονοι” αυτής της τεράστιας μπάντας είναι φυσικό να παρουσιάζουν στη μουσική τους συνθέσεις επηρεασμένες από Doom Metal, Gothic Rock, ακόμη και Progressive.

Δημιουργήθηκαν το 2006 και μετά την κυκλοφορία δύο demo που έλαβαν ευμενείς κριτικές από ακροατές και μουσικό τύπο ενώ υπήρξαν και αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους και παράλληλα ηχογράφησαν το “What’s It Like To Be Awake?” (mcd), που περιλαμβάνει τέσσερις συνθέσεις: τα “Trinity”, “Sleep For A Thousand Years”, “The Bridge Between Heaven And Earth” και το “Into The Dark”, που αποπνέουν περισσότερη μελαγχολία από άλλες συναφείς female fronted metal bands.

Τα μέλη της μπάντας είναι ο πρώην μπασίστας των Cancer, Adam Richardson, στη φωνή είναι η  Laura Burton (με λίγη περισσότερη δουλειά δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτε τις φτασμένες ερμηνεύτριες του χώρου), ο Shaun Watts στην κιθάρα, ο Adam Kendrick επίσης στην κιθάρα και ο Κώστας Κυριακίδης στα drums. Η περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση  digipak είναι πολύ επαγγελματική και αισθητικά άψογη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο facebook της μπάντας.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το mcd από την εταιρία Audiosyncrasy Records και τους διαδικτυακούς παρόχους, Amazon και I Tunes.

520