KANE ROBERTS: “Saints And Sinners”

Από τις ιδιαίτερα αγαπημένες μουσικές μορφές της νεότητας μας, ο Kane Roberts, με την εμβληματική “οπλοκιθάρα” και την εικόνα του bodybuilder.

Εκτός όμως από την εμπορική και φιγουρατζίδικη εικόνα, είχε και καλή μουσικά, σίγουρα όχι πρωτότυπη αλλά με την συνδρομή φίλων και γνωστών (Alice Cooper, Desmond Child, Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Jack Ponti και Diane Warren) έκανε αξιοπρόσεκτο πέρασμα από το χώρο του μελωδικού rock.

Μετά από αρκετές διαδικτυακές συνεντεύξεις, μία πολύ προσεγμένη εμφάνιση στο Firefest 2011, επανακάμπτει με μία επανέκδοση της δεύτερης κυκλοφορίας του “Saints And Sinners”, δηλαδή τις πιο εμπορικής και καλλιτεχνικά επιτυχημένης και ώριμης δουλειά του. Μία re-mastered κυκλοφορία του κανονικού cd (10 τραγούδια) και μία  περιορισμένη με 14 τραγούδια (2 cd’s) που αξίζει τον κόπο μιας και περιέχει τέσσερις extra συνθέσεις που είχαν μείνει στο ράφι και ακούγοντας τες, μάλλον αδικήθηκαν.

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο με μία γλυκιά νοσταλγία: αναφέρομαι σε μία διασκευή των Cher και Pat Travers, το  demo του John Bon Jovi outtake από το δίσκο New Jersey, το “Does Anyone Really Fall In Love Anymore”, τη μεγαλύτερη επιτυχία του Kane Roberts. Όπως και το “Twisted” με το αξιομνημόνευτο  video clip που έπαιζε το MTV διαρκώς (όταν ακόμη έπαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ). Τα “Dance Little Sister” και “Rebel Heart”, ύμνοι ροκάδικοι που παραπέμπουν σε Motley Crue και Van Halen. Τα δε “I’m Not Looking For An Angel”, “Too Far Gone” και “It’s Only Over For You”, είναι εκπληκτικές συνθέσεις που μιλούν στην καρδιά, με εκπληκτική κιθαριστική παρουσία, χορωδιακά φωνητικά και ευχάριστες αναμνήσεις.

Η επεξεργασμένη κυκλοφορία αξίζει τα λεφτά της, καθώς τα αποτελέσματα είναι απλά αλλά ουσιώδη ενώ η φωνή του Kane είναι καθαρότερη και τα δεύτερα φωνητικά ακούγονται πλούσια. Αναμένοντας λοιπόν την καινούργια δουλειά του, την οποία δουλεύει από τα 2006, τούτη η επανέκδοση είναι μία καλή ευκαιρία για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας για το πόσο ποιοτικό μελωδικό rock  μας πρόσφερε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.

Προσοχή: η περιορισμένη έκδοση κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένες κόπιες!

TRACKLIST
Wild Nights
Twisted
Does Anybody Really Fall In Love Anymore?
Dance Little Sister
Rebel Heart
You Always Want It
Fighter
I’m Not Lookin’ For An Angel
Too Far Gone
It’s Only Over For You
House Burning Down (Bonus Track)
Waiting For You (Bonus Track)
Dirty Blonde (Bonus Track)
White Trash (Bonus Track)

MEΛΗ
Kane Roberts – φωνή , κιθάρα
John McCurry – κιθάρα
Steve Steele – μπάσο
Myron Grombacher – drums
Chuck Kentis – πλήκτρα

496