“The Very Beast of Dio Vol. 2”- Δείτε το artwork και το tracklist

Αρχές Οκτωβρίου θα βγει στην αγορά η δεύτερη συλλογή της σειράς “The Very Beast of Dio”, η οποία καλύπτει την καριέρα του μεγάλου performer από το 1996 και μετά, ενώ θα περιλαμβάνει και τα δυσεύρετα “Electra”, “Prisoner of Paradise” και “Metal Will Never Die”.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και το tracklist του “The Very Beast of Dio Vol. 2”

01. Killing the Dragon
02. Push
03. The Eyes
04. Along Comes A Spider
05. Better In The Dark
06. Fever Dreams
07. Black
08. Feed My Head
09. Shivers
10. Hunter Of The Heart (live)
11. One More For The Road
12. Lord Of The Last Day
13. Electra (bonus track)
14. As Long As It’s Not About Love
15. This Is Your Life
16. Metal Will Never Die (bonus track)
17. Prisoner Of Paradise (bonus track)