Τίτλοι τέλους για τους Norther!

Οι Φιλανδοί melodic death metallers Norther, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ύστερα από αρκετή σκέψη και εκτενείς διαβουλεύσεις, πήραμε την απόφαση να διαλυθούν οι Norther…

Στη χρονιά που πέρασε συναντήσαμε πολλές δυσκολίες σε ότι αφορά την περιοδεία μας, καθώς τα προσωπικά προγράμματα του καθενός δεν άφησαν τη μπάντα να κάνει όσες συναυλίες θα ήθελε, απορρίπτοντας αρκετές προτάσεις, ενώ σε πολλά live, έπρεπε να προσλάβουμε session μέλη. Είναι πλέον προφανές πως το συγκρότημα δε μπορεί να συνεχίσει έτσι και παρά τις όποιες προσπάθειες, δε φαίνεται να βρίσκεται κάποια λύση στο άμεσο μέλλον.

Η απόφαση να διαλυθούμε ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά θεωρούμε πως είναι σωστή. Δε δραματοποιούμε τα γεγονότα, ούτε πρόκειται να αρχίσουμε τους τσακωμούς. Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε φίλοι μεταξύ μας.

Η τελευταία μας ζωντανή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στο Brutal Assault Festival, στην Τσεχία.

Όπως και να έχει, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τη μουσική, ο καθένας με το δικό του τρόπο: ο Jukka (Koskinen- μπάσο) στους Wintersun και Amberian Dawn, ο Aleksi (Sihvonen- φωνητικά) στους Medicated και στους ASXX, ο Daniel (Freyberg- κιθάρα) στους Naildown, ο Heikki (Saari- drums) στους Naildown , Tuoni και Amberian Dawn , ενώ ο Kristian (Ranta- κιθάρα) θα ασχοληθεί με το solo του project.

Πάνω από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς, τους φίλους και όσους συνεργαστήκαμε τα τελευταία 12 χρόνια. Επίσης, χαιρετίζουμε τον Tomi Luoma, τα πρώην μέλη Toni Hallio και Petri Lindroos, και τον παραγωγό Anssi Kippo για όλη τη βοήθειά τους. Ήταν μια πραγματικά ωραία διαδρομή στην οποία ζήσαμε αξέχαστες στιγμές!”

212

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*