VERMINGOD: “Promo cd”

Τα παιδιά από τη Πάτρα είναι πάντα ενεργά και πάντα στη τσίτα απ’ ότι φαίνεται, μιας και μας δίνουν ένα promo από τα νέα τους κομμάτια, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από τη κυκλοφορία του ντεμπούτου τους “The Grand March of Devastation”!

Για όσους έρχεστε σε επαφή για πρώτη φορά με τους πατρινούς Vermingod, πρέπει να σας πληροφορήσω πως αν αρέσκεστε στο είδος του τεχνικού death metal, απλά δε πρέπει να αγνοήσετε αυτή τη μπάντα για κανένα λόγο.

Αν και το demo αυτό με τα μόλις 4 κομμάτια δε μπορεί να μου δώσει μια ολότελα σφαιρική άποψη για το πόσο έχουν εξελιχτεί ως μπάντα, νιώθω όμως ότι έχουν βρει ένα δικό τους ήχο, πιο τεχνικό και πιο ιδιαίτερο!

Η φωνή του Άρη είναι brutal αλλά κοφτερή και η κιθάρες απλά σκάβουν σαν νυστέρι κι όχι σαν φτυάρι, κάτι που κάνει τον ακροατή να καταλάβει ότι έχει να κάνει με κάτι ιδιαίτερο κι όχι με κάτι απλά παίζουμε death στα μούτρα και τελείωσε.

Αν και δε ξέρω τι μπορεί να φέρει στα παιδιά το μέλλον και κατά πόσο θα το κυνηγήσουν πραγματικά, μα τα κομμάτια “The eldest Ghost”, “Fawning on Purgation”, “Pull of Insanity” και “Distorting the art of murder”, μου δίνουν την εντύπωση και με κάνουν να καταλάβω, πως αν υπάρξει περισσότερη εξέλιξη από πλευράς τους και μια καλή εταιρία πίσω τους, απλά το μέλλον διαγράφεται σίγουρα πολύ καλό μπροστά τους! 

www.facebook.com/vermingod
www.twitter.com/vermingod
www.myspace.com/vermingod_official



515