IMPELLITTERI: "Wicked Maiden"

Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς οι Ιmpellitteri, η μπάντα του τρομερού κιθαρίστα Chris Impellitteri κυκλοφορεί το νέο του δίσκο με τίτλο “Wicked Maiden“.

Είναι η ένατη δισκογραφική προσπάθεια του… γκρουπ με τον Chris Impellitteri να θεωρείται δικαίως ένας από τους πιο γρήγορους και καλύτερους κιθαρίστες του κόσμου…

Είναι πολλές οι καλές στιγμές του άλμπουμ οι οποίες με βάση τις εμπνευσμένες μελωδίες και την αρμονία των συνθέσεων δείχνει έντονα τις προθέσεις του να ικανοποιήσει του φίλους του μεταλλικού ροκ.

Το aorαδικα “Εyes of an Angel“, “Ηigh School Revolution” μας ενθουσίασαν ενώ τα “Ηolyman” και “The Battle Rage On” νομίζουμε ότι είναι τα καλύτερα τραγούδια του Wicked Maiden όπως και το εξαιρετικό “Weapons of Mass Distortion“.

Τα φωνητικά και οι δυνατές ερμηνείες του καταπληκτικού Rob Rock(Joshua,Axel Rudi Pell,Drive,Angelica) βοηθούν σημαντικά στην μεταλλική απόδοση των τραγουδιών

Επίσης το παίξιμο του James Pulli στο μπάσο και του Brandon Wild στα ντραμς είναι άψογο και προσθέτουν την έχτρα δυναμική που χρειάζεται η μπάντα.


455