THE SPACEGUEST: “Big Beat Invasion”

Διαπιστώνω ότι τελικά Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! Δεν έχουν μόνο οι μπάντες της πρωτεύουσας το όποιο “πλεονέκτημα”, μιας και καθημερινά απ’ άκρη σ’ άκρη του τόπου μας, παιδιά με όνειρα και ανησυχίες φτιάχνουν μπάντες και μέσω της μουσικής, προσπαθούν να μοιραστούν όλα εκείνα που έχουν στο μυαλό και στη ψυχή τους!

Οι Ηρακλειώτες The Spaceguest, είναι μία ακόμη περίπτωση ανθρώπων της επαρχίας, που τολμούν να κάνουν γνωστή τη μουσική τους, φτιάχνοντας το πρώτο τους demo “Big Beat Invasion”!

Αν και το τελικό αποτέλεσμα της μουσικής τους δεν συνταιριάζει με τα “δικά” μου ακούσματα, πρέπει να ομολογήσω όμως από την άλλη, ότι το electro-funk-rock-punk τους, είναι καλοπαιγμένο και καλοδουλεμένο! Επίσης από τα πέντε κομμάτια του demo τους, ξεχώρισα με διαφορά το “House of Fire” το οποίο βρήκα και κομματάρα, ίσως γιατί κυμαίνεται σε πιο heavy/rock πλαίσια!

Όπως και να’ χει, βρήκα τη προσπάθεια των συντοπιτών μου George Black (φωνή-κιθάρα), Billy Boy (τύμπανα) και Dimi Bala (μπάσο), ιδιαίτερα αξιοπρεπή και αξιοπρόσεκτη, με πολύ καλή και τη παραγωγή επίσης!

Αν τύχει να βρείτε το demo τους ακούστε το και δε θα χάσετε την ώρα σας. Άντε μάγκες εύχομαι αυτό να ήταν μόνο η καλή αρχή!

460