MEGADETH live στην Αθήνα

MEGADETH

20.06.2012
Ιερά Οδός

special guests: Kvelertak

MEGADETH

O Dave Mustaine και η παρέα του είναι το heavy-metal! Πιο thrash από όλους, πιο speed από όλους, πιο heavy από όλους: αυτός ήταν ο στόχος του Mustaine όταν έφυγε από τους Metallica και αν μη τι άλλο, μια χαρά τα κατάφερε! Η πορεία των Megadeth είναι αξιοζήλευτη όσο λίγων συγκροτημάτων στην ιστορία της μουσικής, με πολυπλατινένιους δίσκους, άπειρα βραβεία, ατελείωτες περιοδείες και σταθερά αυξανόμενη λατρεία από το metal κοινό ακόμα και σήμερα, στην τρίτη δεκαετία τους!

Οι συναυλίες τους είναι επικές, αυτό το ξέρει κάθε οπαδός τους. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και από την μια και μοναδική συναυλία που θα δώσουν φέτος στην Ελλάδα οι Megadeth, στην οποία θα παρουσιάσουν το πρόσφατο άλμπουμ τους “Thirteen”, καθώς και υλικό από την θρυλική καριέρα τους.

KVELERTAK

Οι Νορβηγοί ήρθαν από το πουθενά, έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τους πάντες να τους προσέξουν με το –προ διετίας – ομώνυμο ντεμπούτο τους. Αν και με Νορβηγικό στίχο, ο δίσκος πήρε διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο των «σκληρών» media του πλανήτη και όλοι μιλούν ήδη για το νέο μεγάλο όνομα από τον Ευρωπαϊκό βορρά. Στην εποχή μας σπανίζουν οι μπάντες που με το πρώτο άκουσμα σε γραπώνουν και σε κάνουν να ασχοληθείς μαζί τους σοβαρά: και οι Kvelertak είναι, σίγουρα, μια από αυτές. Με έναν ήχο αποκλειστικά δικό τους, δεν ανήκουν σε κανένα είδος μουσικής, κλέβουν στοιχεία από όπου βρουν (death, hardcore, punk-rock, noise, sludge, κλπ) και τα κάνουν δικά τους σε τραγούδια που είναι, στη βάση τους, rock n roll. Οι live εμφανίσεις τους είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις: non-stopεπίθεση, πέρα από τα όρια. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες, σε συναυλία τους στην Σιγκαπούρη, άφησαν την σκηνή και χωρίς να σταματήσουν να παίζουν, βγήκαν και έκλεισαν τον δρόμο έξω από το club(!), προκαλώντας παραλήρημα στο κοινό τους και συμφόρηση στους οδηγούς!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 30 Ευρώ στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr και στο Tickethouse και τα Public.

Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 35 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

ENTERTAINMENT STAGE: Ιερά Οδός 7-13

337