ABSOLUTE BLACKNESS: “Demo”

Η Σαλόνικα πάντα μου άρεσε και πάντα έβγαζε μερακλήδες ανθρώπους, οπότε δεν είναι τυχαίο, ούτε με εκπλήσσει, που η συμπρωτεύουσα μας είναι τελικά σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα δυνατότερη από ποτέ, τουλάχιστον στο θέμα της μουσικής της metal σκηνής!

Ναι καλά καταλάβατε. Οι Absolute Blackness είναι μια stoner rock/metal μπάντα με βάση τη συμπρωτεύουσα (δε θέλω σχόλια για την ιερή αυτή λέξη, “metal”! Stonerάδες ξεπεράστε το!), η οποία είναι φρέσκια και δυναμική!

Ο Παναγιώτης κι ο Γιάννης, είναι δυο αδέλφια που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, με ένα demo το οποίο περιέχει 4 κομμάτια, επηρεασμένα φανερότατα από stoner ήχο και συγκροτήματα όπως Spiritual Beggars, Zack Wylde, Sabbath κτλ

Αν και είναι νωρίς ώστε να πω με σιγουριά τη μέλλει γενέσθαι, ή έστω χονδρικά να “κρίνω” τη δουλειά των παιδιών, θα πω μόνο ότι αξίζουν συγχαρητήρια για τη πρώτη τους προσπάθεια αυτή, αν και περιμένουμε εννοείται βελτίωση και πρόοδο, τουλάχιστον στα φωνητικά, τα οποία χρειάζονται αρκετή δουλίτσα ακόμη!

Τα “Dark Night”, Inside My Mind”, Ten Steps to Boose” και Good Luck”, θα σας απασχολήσουν θετικά αν σας αρέσει ο σκληρός ήχος, ασχέτως των ιδιαιτέρων προτιμήσεων σας. Χαλαρώστε με μια μπύρα και απολαύστε!


360