GRAVES OF NOSGOTH: "Ex Tenebris ad Lucem"

Αυτά παθαίνει κάποιος, όταν είναι πιτσιρικάς και ξεκινά σε μια εποχή που τα πάντα είναι μπασταρδεμένα! Απλά δε ξέρει τι να παίξει και προς τα πού να κατευθυνθεί και οι παλαιότεροι ας με διαψεύσετε!!

Δεν συμβαίνει μόνο στους παίδες από τη γειτονική Ιταλία αυτό, μιας και δυστυχώς είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Το “Ex Tenebris ad Lucem”, είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας και ξεκινώντας, αν πιστεύεις πως έχει να κάνεις με μια “ακραία” death metal μπάντα γελάστηκες! Και αυτό γιατί στην αρχή αν και “καφρίζουν” λίγο μετά χαλαρώνουν και αλλάζουν πρόσωπο, σε σημείο να θυμίζουν μια εντελώς διαφορετική μπάντα, αλλά στη συνέχεια εμποτίζουν και λίγο τον ήχο τους μια black επιρροή, χωρίς να τρομάξουν κανένα όμως!

Εκεί που υποκλίθηκα όμως και υποχρεώθηκα να μην αλλάξω επάγγελμα και να γίνω νεκροθάφτης.. είναι το υπέροχο “The Fallen Hope”!! Αυτό μάγκες μάλιστα! Αν ήταν έτσι όλα τα κομμάτια τότε θα μιλάγαμε για τους καινούριους Sentenced..!!

Ε ναι δε σας είπα πως η μπάντα αλλάζει πρόσωπο; Ε αυτό εννοούσα!

Αν και οι Ιταλοί λατρεύουν εμφανώς την Αμερικανική σκηνή, η ταύτιση με Ευρωπαϊκά μέτρα και σταθμά, δεν αποφεύγονται!

Αν το πετύχετε ακούστε το, για το “The Fallen Hope” και μόνο, μιας και είναι κομματάρα! Κατά τ’ αλλά, μόλις ξεκαθαρίσουν οι μάγκες προς τα πού θέλουν να πάνε, ας μας το πουν. Εμείς εδώ θα είμαστε!


448