MELIAH RAGE: "Dead to the World"

Και εκεί που ήμουν έτοιμος να βγάλω το πτυοσκάπανο που είχα στο στρατό και να αρχίσω τη δημιουργία χαρακώματος.. με πολύ βάθος.. οι Αμερικανοί Meliah Rage το έσωσαν πάνω στην ώρα!

Όχι ότι είναι η επιτομή του thrash metal, αλλά έχουν καλές μελωδίες και η φωνή του Paul Souza είναι συμπαθέστατη! Το εξώφυλλο σε τρομάζει λίγο, μιας κι έχει θέμα τη γνωστή στρατοπώρωση που έχει πιάσει κάθε “πατριώτη” Αμερικανό τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά τελικά λίγο οι στίχοι, λίγο του ότι μαθαίνεις πως ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας (Mike Munro), ο οποίος συμμετέχει ως guest στο δίσκο αυτό, παράτησε τη μπάντα λόγο υποχρεώσεων που είχε βοηθώντας τους πληγέντες στην Αϊτή και στην τοπική εκκλησία του.. ε όσο να’ ναι τους “ξεχώνεις” κάπως! Μάλιστα το τραγούδι “Awaken Sorrow”, είναι μια μικρή αντανάκλαση, στο όσα έζησε και είδε ο Mike στη πληγέντα χώρα! (Ε ρε και ποτέ θα έρθει η ώρα μας..!!)

Επίσης, η μπάντα υπάρχει από το 1988 κι έχει στο ενεργητικό της 8 συν ένα live δίσκους, έχοντας βρεθεί στη σκηνή μαζί με τους Slayer, Testament, Overkill και Manowar, σε κάνει να θέλεις να τους πεις ένα μπράβο!

Το “Dead to the World” περιέχει 9 κομμάτια thrash αλά Anthrax/ Metallica κομμάτια και είναι μια καλή δουλειά, χωρίς να ανακαλύπτει ξανά το τροχό βέβαια! Προσωπικά μου άφησε καλές εντυπώσεις και μου έκανε καλή παρέα ακούγοντας το, χωρίς να μου προκαλέσει ρίγη όμως. Αν πέσει στα χέρια σας ακούστε το.


445