GIRLSCHOOL: “Hit and Run Revisited”

Χεχεχε κι εδώ είναι που σκας το χαμόγελο και αναρωτιέσαι.. Τι εστί metal; Και εάν κάποιος αναλογιστεί γιατί ο “παππούς Lemmy” ασχολήθηκε με τις Girlschool ευθύς εξ αρχής (πέρα από το ότι ήταν ωραίες γυναίκες), τότε ίσως καταλάβεις τι εστί και πως πρέπει ν’ ακούγεται το ωμό, ατόφιο και αληθινό (“true”) heavy metal και μετά.. θα μάθεις και το γιατί!!

Αν και το “Hit and Run” βγήκε στους δρόμους το 1981, ακούγοντας το στο σήμερα, σε κάνει να δακρύζεις και να είσαι υπερήφανος που είσαι μεταλλάς!! Η παραγωγή καλογυαλισμένη και φρέσκια λόγο της σημερινής τεχνολογίας και τα 11 τραγούδια έχουν γίνει 13, αφού περιέχονται 2 bonus tracks.

Το ένα είναι το “Demolition boys” παρμένο από το ντεμπούτο τους και το άλλο είναι το Hit and Runμε τη συμμέτοχη της Doro στα φωνητικά! Τι να πρωτοπώ ή τι να ξεχωρίσω..!! Το βάζεις στο cd/mp3 player σου πλέον και το αφήνεις να παίξει.. και party metal time! “Following the Crowd”, “Hit and Run”, “Tush” (διασκευή από ZZ Top), είναι λίγες από τις heavy metal αστραπές! Σαν να μη πέρασε μια μέρα!

Αυτή η επανακυκλοφορία λοιπόν επιβάλεται σε όλους, ιδιαιτέρως σε εκείνους που ψάχνουν να βρουν νέους “εντέχνους”, ή ακραίους τρόπους, ώστε να παίξουν metal! Για όλα τ’ αγοράκια και κοριτσάκια του σήμερα, οι Girlschool, μια all female heavy metal μπάντα, απαντά από το παρελθόν: “Hit and Run”!!!!

Α ρε “παππού Lemmy”, πόσα ξέρεις εσύ..!!

Μιχάλης Κανακουσάκης

456