WHITE WIDDOW (14/10/2011) Bat City

Σύσσωμη η ντόπια aor/melodic hard rock κοινότητα έδωσε ένα δυναμικό παρών την περασμένη Παρασκευή (14/10) στο Bat City για να υποδεχτεί τους υπέροχους WHITE WIDDOW.

Η αρχή έγινε με τους δικούς μας JOKER , οι οποίοι έπαιξαν ένα party-set με κομμάτια από Journey, Toto, Bon Jovi, Europe, Scorpions, Queen και πολλά άλλα κλασικά ροκ hits ενώ έκλεισαν με το αθάνατο “Rock ‘n Roll στο Kρεβάτι” του μακαρίτη Παύλου Σιδηρόπουλου. Με πολλή ενέργεια και κέφι η παρέα του Νάσου Καββαθά διασκέδασε στο έπακρο το κατάμεστο Bat City.

White Widdow live

Όταν ήρθε η ώρα των Αυστραλών ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία τη πρώτη τους εμφάνιση και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη. Το playlist των WHITE WIDDOW περιλάμβανε τραγούδια τόσο από τον περσινό συναρπαστικό παρθενικό τους δίσκο αλλά και από το νέο τους άλμπουμ “Serenade”. To Βat City πήρε φωτιά από τις aories και ο τραγουδιστής Jules Millis, έδειχνε να το απολαμβάνει. H μπάντα αν και έδειχνε λίγο κουρασμένη και περιορισμένη λόγω της μικρής σκηνής, κατόρθωσε να ξεσηκώσει τον κόσμο με τον “φονικό” συνδυασμό γοητευτικών φωνητικών, μελωδικών hard rock κιθαριστικών riff και δυνατών εμπνευσμένων keyboards δίνοντας το καλύτερο δώρο σε όσους λατρεύουν τον συγκεκριμένο ήχο. Το συγκρότημα απτόητο και δεχόμενο την αστείρευτη ενέργεια του κοινού βομβάρδισε με πολλές και δυνατές μελωδίες ενώ απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν οι διασκευές που έπαιξαν όπως το “Beat The Bullet” των Danger Danger και “Stand Back” των πατριωτών τους, Roxus με αποτέλεσμα η μπάντα να αποθεωθεί κυριολεκτικά. Σε όλο το live κυριάρχησε  το μελωδικό κρεσέντο των WHITE WIDDOW και  το μεγάλο τους όπλο ονομάζεται, Jules Millis που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο frontman. Κλείνοντας οφείλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς και μακάρι να δούμε ανάλογες μπάντες και στο εγγύς μέλλον.

Κείμενο: Φώτης Μελέτης
Photos: Μαρία Θεοδώρου

White Widdow live

372