The Jet Black : Κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους σε συμπαραγωγή με την Ikaros Records

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το “Transcendence” αποτελεί το φιλόδοξο, ντεμπούτο άλμπουμ των Jet Black .

Τα μέλη των Jet Black, 22 χρόνια πάνω σε αυτόν τον κόσμο, μετρούν ήδη 17 χρόνια φιλίας μεταξύ τους. Δύο οικογένειες, που πλέον έχουν γίνει μία.

Ξεκίνησαν να παίζουν μαζί σε ένα γκαράζ ως δικαιολογία για να βλέπονται συστηματικότερα, στην πορεία όμως και τελείως αβίαστα, άρχισε η δημιουργία. Η ηχογράφηση του “Transcendence” ξεκίνησε ενδοιαστικά το 2014 και ολοκληρώθηκε με ωριμότητα το καλοκαίρι του 2017. Την τεχνική επιμέλεια του δίσκου έχει αναλάβει ο Θάνος Αμοργινός (ex. The Last Drive,Earthbound). Με την τεράστια πείρα του, αλλά και τις γνώσεις του πάνω στην μουσική, βγήκε από τον στενό, παγιωμένο ρόλο του παραγωγού – ηχολήπτη, και μετήλθε στον ρόλο ενός δάσκαλου – καθοδηγητή στην μουσική πορεία του συγκροτήματος.

Οι Jet Black λοιπόν, αποτελούνται από τέσσερεις αυτοδίδακτους μουσικούς που αγαπούν και προσεγγίζουν με πολύ διαφορετικό τρόπο την μουσική. Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από Jazz, Funk, Punk, Garage και Metal, αλλά όμως, με έναν μοναδικό τρόπο, καταφέρνουν να βγάζουν ένα συνεκτικά αρμονικό αποτέλεσμα.

Απόσταγμα όλων των παραπάνω αποτελεί το “Transcendence”, μία συμπαραγωγή με την Ikaros Records. Φωτογραφικό υλικό από τον Δημήτρη Μυλωνά (Milo / The Last Drive official photographer)

Το ““Transcendence” διατίθεται σε ψηφιακή μορφή μέσω του https://thejetblack.bandcamp.com/ και σε φυσική μορφή (Vinyl)  μέσω της Ikaros Records. https://tinyurl.com/y3knw2nu

Links:
Album  https://tinyurl.com/y3knw2nu
https://thejetblack.bandcamp.com/album/transcendence
https://www.youtube.com/watch?v=bxh8FGN_egA
https://www.youtube.com/watch?v=d-yv-oIY3ZY

307