SIDE EFFECTS: Παρουσιάζουν ζωντανά το ντεμπούτο album τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Αθηναίοι metalheads Sidë Effects, μία ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική underground metal σκηνή, θα πραγματοποιήσουν το release party για το δισκογραφικό ντεμπούτο τους, στις 6 Ιουλίου 2019, στο γνωστό live venue “The Crow Live Stage”.

Ο heavy/power χαρακτήρας τους χρωματίζεται με επιρροές από κλασικά ονόματα του χώρου, όπως Iron Maiden, Helloween, Queensryche κτλ.

Η μπάντα θα παρουσιάσει ζωντανά το υλικό από τον δίσκο τους “Expedition”, ο οποίος σε μεγάλο μέρος πραγματεύεται το μακρύ ταξίδι του Οδυσσέα, από το τέλος πόλεμου της Τροίας, μέχρι και την επιστροφή του πίσω στην Ιθάκη. 

Οι δυναμικές δισολίες, τα catchy ρεφρέν αλλά και πινελιές με παραδοσιακά όργανα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς τους.

Εχουν ήδη δημοσιεύσει το lyric video του τραγουδιού “Into the Sea”, το οποίο αποτελέι και το “εναρτκήριο λάκτισμα” των live τους.

Ο δίσκος “Expedition” αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο από την “Underground Symphony”.

Οι Sidë Effects αποτελούνται από τους Τάσο Λάζαρη στη φωνή, Ανδρέα Ζωγραφίδη και Κώστα Γραμμένο στις κιθάρες, Γιώργο Νυδριώτη στο μπάσο και Χρήστο Μπουβή στα τύμπανα. 

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 6 ευρώ.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι “One Night Standers”

162