BAT: “Axestasy” EP

ΘΡΑΣΑΔΕΣ, το νου σας! Οι BAT δεν είναι απλά ένα ακόμη συγκρότημα.

Είναι side project του τραγουδιστή των Municipal Waste, Ryan Waste και του κιθαρίστα τους Nick Poulos, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο drummer των D.R.I. και M.O.D., Felix Griffin.

3 χρόνια μετά το πρώτο full length album τους “Wings of Chains”, επιστρέφουν με ένα ακόμη EP με το λογοπαίγνιο “Axestasy” να το περιγράφει περίφημα.

Θα αναρωτηθεί κανείς “γιατί να ασχοληθώ με ένα δισκάκι 13 λεπτών;”. Γιατί η καταιγιστική δράση των 6 κομματιών που το απαρτίζουν θα σε παρασύρει στην καταστροφή και τον όλεθρο!

 Από τη μοτορχεντίλα του εναρκτήριου έπους “Wild Fever”,  στο επηρεασμένο από Bad Religion “Long Live The Lewd”, το “Axestasy” συγκεντρώνει ό,τι γούσταρει κανείς από thrash metal και punk rock μουσικές. Γρήγορες ταχύτητες, ξυραφένια riffs, όμορφα breakdowns και η αγριεμένη φωνή του Ryan να τα κάνει όλα πιο σκατένια. Θρασίλα στα πιο ωραία της, που άλλοτε είναι παραδοσιακή και άλλοτε αφήνεται στην crossover μεριά της και κομμάτια ένα-ένα για να διαλύουν ένα pit.

Αν λοιπόν σου αρέσουν οι Municipal Waste, οι DRI, οι Motorhead, οι Bad Religion και οι Venom, παραδώσου στη νυχτερίδα! Θα σε μάθει να κοιμάσαι κρεμασμένος ανάποδα!

ΞΥΛΟΟΟΟΟ!

523

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.