THE ANSWER?: 3 Live εμφανίσεις τον Απρίλιο για το νέο άλμπουμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι The Answer? για πρώτη φορά ταξιδεύουν στην Ορεστιάδα το Σάββατο 13/04, στα πλαίσια της κυκλοφορίας σε βινύλιο, του ολοκαίνουριου άλμπουμ “…And It’s Already Tomorrow” (B-otherside records/ Aza Records) για μία εκρηκτική εμφάνιση στο χώρο του συνεργατικού καφενείου-παντοπωλείου “Μπεντρεντίν” (Σευθή Α 6, Ορεστιάδα). Τη βραδιά θα ανοίξουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι garage-rock Stoneagers από την Αλεξανδρούπολη.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1165491026947556/



Επίσης την Πέμπτη 18 Απριλίου, οι The Answer? θα εμφανιστούν στην Κομοτηνή, στη Λέσχη Κομοτηναίων(Βενιζέλου 52, Κομοτηνή), παρέα με τους Vodka Juniors και τους Bad Movies.

H μεγάλη επιστροφή των Vodka Juniors στο πραγματικό τους σπίτι, το δρόμο. αυτή τη φορά με εξαιρετική παρέα τους Θεσσαλονικείς πανκρόκερς Bad Movies. Από πέρσι και οι 2 μπάντες δεν άφησαν σε ησυχία Ελλάδα, Ευρώπη, Φεστιβάλ και τώρα μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα επιστρέφουν μαζί. Η φετινή λοιπόν συνάντηση που περιμέναμε πολύ καιρό και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα αναμένεται ιστορική. Από τις 11 ως και τις 22 Απριλίου οι ελληνικές πόλεις θα πλυμμηρίσουν με ιδρώτα, punk rock, κιθάρες σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Παρέα με τα καλύτερα παιδιά της κάθε πόλης. Μαζί τους εδώ οι εκρηκτικοί The Answer? – greek band. Πλέον στις αποσκευές και την φαρέτρα τους η κυκλοφορία σε βινύλιο του ολοκαίνουριου άλμπουμ “…And It’s Already Tomorrow” (B-otherside records / Aza Records)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2215165328600573/



Τέλος, την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 19 Απρίλιου, μπορείτε να απολαύσετε τους The Answer? στην Αλεξανδρούπολη,στο Theatro Οικοπάρκο Αντιναλμάζη (Theatro Coffee & Drinks), μαζί με τους Χατ Τρικ.

Χατ Τρικ, το καταραμένο τρίο που φτιάχτηκε στη Θεσσαλονίκη και εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται και πάλι να δράσει, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Μπάσο κιθάρα ντραμς και δυο φωνές, πάνκ ροκ στα καλύτερά του από μια ροκ εν ρολ συμμορία που εδώ και 14 χρόνια τραβάει τον δικό της αυτοκαταστροφικό δρόμο σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της. Μαζί τους για ακόμη μια φορά μετά την απίστευτη παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη οι εκρηκτικοί The Answer? – greek band. Πλέον στις αποσκευές και την φαρέτρα τους η κυκλοφορία σε βινύλιο του ολοκαίνουριου άλμπουμ “…And It’s Already Tomorrow” (B-otherside records / Aza Records)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2300670096874029/

Links:

The Answer?:
– B-Otherside: www.b-otherside.gr/el/catalog/223-bsr-109-the-answer–and-its-already-tomorrow.html
– Facebook Page: https://www.facebook.com/TheAnswer.greekband/
– Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtQ-Mzoo1ympiC0T4p9NQnQ

201