THE MELVINS: "Sugar Daddy Live"

Θεωρώ πως όλοι όσοι αρέσκονται σε αντισυμβατικά ακούσματα οφείλουν να έχουν ασχοληθεί με τους Melvins! Και δικαιολογίες δεν είναι δυνατό να υπάρχουν, μιας και το σχήμα μετράει ήδη είκοσι full length κυκλοφορίες, συν συλλογές, ζωντανές ηχογραφήσεις και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Το Sugar Daddy Live” είναι η απόρροια των εμφανίσεων που έκανε το συγκρότημα το 2008 και το μεγαλύτερο βάρος δίδεται στους δύο πιο πρόσφατους (τότε) δίσκους των Melvins, “Nude With Boots” και “(A) Senile Animal”, με τρεις μονάχα συνθέσεις από παλαιότερες δουλειές τους. Για την ακρίβεια συναντώνται τα The Kicking Machine”, Nude With Boots”, Dog Island” και Dies Iraea” από το “Nude With Boots” του 2008, τα Civilized Worm”, Rat Faced Granny”, The Hawk”, You’ve Never Been Right” και A History of Bad Men” από το “(A) Senile Animal” του 2006 και από εκεί και πέρα έχουμε από το “Electroretard” (2001) το Tipping the Lion”, από το “Bullhead” (1991) το Boris” και από το ντεμπούτο της μπάντας “Gluey Porch Treatments” (1987) το Eye Flys”. Επίσης, στο Sugar Daddy Live” εμπεριέχεται και μια εκτέλεση του Star Spangled Banner” (του εθνικού ύμνου της Αμερικής δηλαδή), η οποία αποδίδεται μονάχα όπως ο King Buzzo και η παρέα του ξέρει. Σε γενικές γραμμές, η συγκεκριμένη κυκλοφορία απευθύνεται αποκλειστικά σε fan των Melvins και δεν προτείνεται σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν το μουσικό ποιόν της απίστευτης αυτής μπάντας.


456

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.