TERRAPHOBIA: "Evilution"

Ο Michael Jelinic είναι απελπιστικά μόνος. Τα πάντα περνούν από τα χέρια του στο νέο full length των Terraphobia και το εννοώ: σύνθεση, εκτέλεση και παραγωγή είναι από τον ίδιο!

Όντας ο βασικός (και συνάμα ο μοναδικός) κιθαρίστας των Mortification από το 2002, οι Terraphobia είχαν μπει στον πάγο και ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια βγαίνει στην αγορά η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά του συγκροτήματος (τρόπος του λέγειν, μιας και περισσότερο με προσωπικό project μοιάζει πλέον). Όπως και να έχει το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε για το Evilution” είναι ότι είναι δισκάρα! Death μουσική, μελωδικά riff και thrash περάσματα συντελούν σε ένα 40λεπτης διάρκειας διαμαντάκι το οποίο ακούγεται ολόκληρο ξανά και ξανά! Όχι, δεν είναι πρωτότυπο, ούτε επαναπροσδιορίζει το μελωδικό death… Είναι απλώς μια πολύ καλή δουλειά η οποία έχει βασιστεί σε όλες εκείνες τις φόρμες που έκανε το ιδίωμα αγαπητό στις αρχές των 00s. Ευτυχώς που ενίοτε κυκλοφορούν και τέτοιοι δίσκοι, έστω και εάν είναι καταδικασμένοι πλέον να μείνουν σε μια σχετική αφάνεια. Τσεκάρετέ το!.


422

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1401 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.