VARIATION ZERO / D16 / STAND MY GROUND: Ζωντανά στο Dudu Loft

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ @ Dudu Loft

Οι Variation Zero, οι D16 και οι Stand My Ground διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό live party στον εκπληκτικό χώρο του Dudu Loft στο Μεταξουργείο. Με ελεύθερη είσοδο και άφθονη μπύρα το event πέρα από 3 εκρηκτικά live sets θα περιλαμβάνει χορταστικό Dj σετ της αγαπημένης μας punk rock, garage και punk n roll μουσικής.

Μην το χάσετε!

Λεπτομέρειες event
Ημερομηνία: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019
Χώρος: Dudu Loft – Κολωνού 12-14, Μεταξουργείο
Πόρτες: 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Μπύρα: 2 € (donation)
Live sets από: Variation Zero , D16 , Stand My Ground + Special DJ set

Variation Zero
Οι Variation Zero είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζει να ασχολείται με το αγγλόφωνο punk’n’roll. Αποτελούνται από τρία μέλη. Κυκλοφόρησαν ένα demo EP το 2011 και το 2014 ένα full length δίσκο με τίτλο “full ahead” με diy παραγωγή και είναι ολόκληρος ανεβασμένος για ακρόαση στο:
https://variationzero.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/user/variationzero

D16
Οι D16 είναι ένα female fronted συγκρότημα από την Αθήνα. Μελωδικό punk rock, απλότητα, ένταση, 3 ακκόρντα, distortion και ο ρομαντικός συνδυασμός του rock n roll με τον punk ήχο όπως τον καθιέρωσαν στον κόσμο και στοίχειωσαν για πάντα την εφηβική τους ηλικία οι Ramones. Με ένα E.P σε κυκλοφορία από το 2015 και το L.P “Fly Buzz” από το 2017, οι D16 κάνουν ένα διάλειμμα από την ετοιμασία του νέου τους δίσκου για ένα μοναδικό event.
www.d16.gr
https://www.youtube.com/channel/UCFHvOyews9ETqfXyzdfSvfw

Stand My Ground
Οι Stand My Ground είναι μια τετραμελής μπάντα από Αθήνα που παίζουν punk rock εμπλουτισμένο με στοιχεία από rock’n roll, garage, metal & ska κυρίως. Γράφουν τραγούδια για αυτά που τους χαλάνε και παίζουν κάποιες διασκευές που τους φτιάχνουν!

280