SINNER: “One Bullet Left”

SINNER επέστρεψαν! Τρία χρόνια μετά το πολύ καλό “Crash & Burn” και με καινούρια σύνθεση, οι Γερμανοί επιστρέφουν με το “One Bullet Left” και υπόσχονται να μας βομβαρδίσουν με μελωδίες και καταιγιστικούς hard & heavy ρυθμούς! Στα ένδοξα 80´s, οι SINNER ήταν από τα συγκροτήματα που κρατούσαν ψηλά την Γερμανική σημαία του  μελωδικού hard & heavy.

Άλμπουμ σαν τα “Touch Of Sin” και “Comin’ Out Fighting” θεωρούνται κλασσικά. Παρόλο που η μουσική τους ήταν σφιχτοδεμένη και η κληρονομιά που άφησαν μεγάλη, ποτέ δεν κατάφεραν να γίνουν το πολύ μεγάλο όνομα όπως οι Scorpions, οι Accept και οι Helloween. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι SINNER κυκλοφόρησαν το φοβερό “Bottom Line” και ακολούθησε τουρνέ με τους Mr. Big και τους Savatage. Ένα απο τα καλύτερα, κατά την προσωπική μου γνώμη, άλμπουμ που κυκλοφόρησαν ήταν το “The Nature Of Evil”, το 1998. Μία αρκετά δυνατή κυκλοφορία και συγχρόνως εμπορική επιτυχία. Μετά το “The End Of Sanctuary” (2000) και μετά από την επιτυχημένη περιοδεία με τους Dio, τα μέλη του συγκροτήματος επικεντρώθηκαν σε διάφορα projects/bands (Primal Fear, Saxon και Masterplan). Στη τρέχουσα δεκαετία οι SINNER κυκλοφόρησαν τρείς ακόμη δίσκους.

Έτσι, λοιπόν, φτάνουμε στο τώρα και στο νέο τους πόνημα με τίτλο “One Bullet Left”. Με τις πρώτες κιόλας νότες καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα δίσκο ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα ένδοξα στοιχεία των Γερμανών από τα παρελθόν και 90’ς σερβιρισμένα με ένα πιο “φρέσκο” αέρα που συμβαδίζει με την σύγχρονη Ευρωπαϊκή μελωδική heavy σκηνή! Τραγούδια σαν το καταιγιστικό “The One You Left Behind”, το πιο “σκοτεινό” “Haunted”, το heavy “Suicide Mission” και το 80’ς “Mind Over Matter”, είναι όλα δείγματα πως οι SINNER είναι εδώ και είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν έναν από τους καλύτερους δίσκους τους με δυνατές ενορχηστρώσεις, πολύ καλά τραγούδια και πάνω από όλα δυνατές ερμηνείες! Καταπληκτική είναι και η διασκευή στο κλασσικό τραγούδι του Steve Stevens (Billy Idol) “Atomic Playboys”.


474