GEVURAH: “Sulphur Soul EP”

“Γιές, γιές, δατς ιτ, γκιβ ιτ του μη μπέημπι” θα έπρεπε να ακούγεται από το σπίτι του κάθε μαυρομέταλλου όταν γεύεται τον δαιμονικό φαλλό που ονομάζεται Gevurah!

Για όσους δεν τους έχουν πάρει πρέφα, οι Καναδοί είναι από τα ονόματα που κρατάνε ζωντανή την ουσία του σύγχρονου black metal στην εκ δυσμάς σχιζοφρενική ήπειρο, παρέα με ονόματα όπως οι labelmates Cobalt, και το γεγονός πως το έχουν καταφέρει με ένα μόλις ολοκληρωμένο άλμπουμ και 2 EP είναι απλά τεκμήριο των δυνατοτήτων τους.

Με 4 μόνο κομμάτια και μισή ωρίτσα διάρκεια το καταιγιστικό black metal τους αρκεί για να μυρίσει το σπίτι σας θειάφι, και το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω στην κυκλοφορία αυτή είναι ότι δεν είναι πλήρες άλμπουμ, αλλιώς θα λέγαμε για άξιο διάδοχο του αριστουργηματικού “Hallelujah!”.

Δεν υπάρχει λόγος φλυαρίας, τα περισσότερα φρικιά της φάσης τους έχουν ακούσει ήδη, οι υπόλοιπ@ που σας ξεφύγανε, ήρθε η ώρα να τους ακούσετε κι εσείς. Occult black metal που ξυρίζει, απλά, καθαρά και ξάστερα.



475

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.