DC4: “Electric Ministry”

Η οικογένεια Duncan είναι εδώ, με το τρίτο album των DC4: “Electric Ministry”. Η εμπειρία τους αδιαμφισβήτητη καθώς ο Jeff Duncan (Φωνή, Κιθάρα) είναι παράλληλα ο κιθαρίστας των Armored Saint και πρώην μέλος των Odin, επίσης ο Shawn Duncan (Drums) είναι και αυτός πρώην μέλος των Odin και το τρίτο μέλος της οικογενείας είναι ο Matt Duncan (Μπάσο).

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι ο άλλος κιθαρίστας του γκρούπ, ο Rowan Robertson ήταν μέλος των Dio, την περίοδο 1989-1991.

Συνθετικά μην περιμένετε οι DC4 να ανακαλύψουν τον τροχό, διότι ακούγοντας το album καταλαβαίνουμε ότι η μπάντα προσπαθεί να αναβιώσει το Rock n’ Roll συναίσθημα των early 90’s και το καταφέρνει σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που σε album των DC4 υπάρχουν και κάποιοι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο Dizzy Reed (Guns N Roses) που παίζει πλήκτρα στο “Dirty Hands” και “The Ballad Of Rock and Roll”, o Gonzo (Armored Saint) που συμμετέχει στα κρουστά, ο Erin Duncan που κάνει Backing Vocals στο “The Ballad Of Rock and Roll” και τέλος η Juliette Primrose (Michael Flatley’s Lord Of The Dance) παίζοντας βιολί, επίσης στο “The Ballad Of Rock and Roll”. Παραγωγός του album είναι ο Bill Metoyer γνωστός από την συνεργασία του με μπάντες όπως: Armored Saint, Fates Warning, WASP, Slayer κ.α. Σημαντικό είναι ότι το album διαθέτει τραγούδια που σου φτιάχνουν την διάθεση όπως τα: “XXX”, “Rock God”, “Broken Soul”, “The Ballad Of Rock and Roll” και το πολύ νοσταλγικό “Dirty Hands”, αποδεικνύοντας ότι το album είναι αρκετά ενδιαφέρον και μία ιδανική πρόταση για το αυτοκίνητο.

Δημήτρης Άγας

499

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*