NASHVILLE PUSSY: “Pleased To Eat You”

Οι Γεωργιανοί (από την Georgia των ΗΠΑ) Nashville Pussy έχουν κλείσει 20 χρόνια στο κουρμπέτι. 20 χρόνια ιδρωμένου, “σατανιασμένου”, βρωμόστομου rock ‘n’ roll που βάζει φωτιά στα venues που επισκέπτονται.

Μετά το συμπαθητικό “Up The Dosage” (2014) επιστρέφουν ακόμα πιο έτοιμοι να αφήσουν καμμένη γη στο πέρασμα τους. Με attitude Motörhead-ικό, γρέζι στα οργισμένα φωνητικά του Blaine Cartwright και νέα μπασίστρια την Bonnie Buitrago που μεγάλωσε ακούγοντας την μουσική τους, επιστρέφουν με έναν δίσκο που μπορεί να τους φέρει και πάλι στην κορυφή του βρώμικου rock ‘n’ roll.

Υπερκατάλληλη παραγωγή, εξώφυλλο που εξυπηρετεί και αναδεικνύει το ποιόν της μπάντας με αντίστοιχο τίτλος βεβαίως, κομμάτια που υπογραμμίζουν και υπενθυμίζουν πως οι Pussy ξέρουν να δημιουργούν τεταμένη ατμόσφαιρα στα πιο δύσκολα pits και μουσική που μπλέκει άνετα blues, rock ‘n’ roll, southern rock και metal.

Κομμάτια που είναι ένα και ένα σε εκτέλεση, με εξαιρετικά όμορφη γκρούβα (αν έπαιζαν σε στριπτιτζάδικο οι τύπισσες δεν θα έβλεπαν τα εσώρουχα τους από τα φιλοδωρήματα), όμορφα και κολληματικά riffs, στίχοι χιουμοριστικοοι και σαρκαστικοί (όπως πάντα) και ρεφρέν καλογραμμένα για να μπορείς να τα τραγουδάς στην δεύτερη ακρόαση.

Είτε τους ξέρεις είτε όχι, απλά έχε στο νου σου πως ο μπαρμπα-Lemmy είχε πει πως οι Nashville pussy είναι η τελευταία αληθινή rock ‘n’ roll μπάντα! Θες κάτι παραπάνω για να πειστείς;

Highlights: “We Want A War”, “Just Another White Boy”, “Go Home And Die”, “One Bad Mother”, “Woke Up This Morning”, “Drinking My Life Away”

Y.Γ. 5 Οκτώβρη όλοι στο An Club!!!

573

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.