NECRONOMICON: ''UNLEASHED BASTARDS"

Συστάσεις δεν χρειάζονται για τους Γερμανούς Necronomicon, καθότι αποτελούν μια από τις σημαντικότερες μπάντες της γερμανικής Thrash Metal σκηνής.

Αφήνοντας το “Pathfinder” στο παρελθόν, επιστρέφουν με ένα δυναμικό comeback που ακούει στο όνομα “Unleashed Bastards”.

Σκοτεινό όπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά παράλληλα κολασμένα γρήγορο και με ατίθασο πάθος. Η παραγωγή του σε ταξιδεύει λίγο σε ’90΄s ήχο και αυτό είναι που του δίνει ενέργεια. Στακάτος ήχος στις κιθάρες πλαισιωμένος με έντονα χρωματιστά riff και backround σολάρες που δημιουργούν ένα κλίμα μισανθρωπίας και σκότους.

Τα lead riffs είναι αρκετά πιασάρικα και moshpit-ικά και με τον ξερό ήχο που κυριαρχεί, χωρίς μπασιστικό βάθος και όγκο, μας προσφέρουν ένα κλασικό thrash metal δίσκο. Στο μικρόφωνο, το απόκοσμο λαρύγγι του Freddy παραμένει αναλλοίωτο από το 1984 δωρίζοντάς μας την βραχνάδα του και το γρέζι του ενώ στα τύμπανα έχουμε πυρά κρούσεων που αντικατοπτρίζονται στις υψηλές συχνότητες χτυπημάτων.

Κύριοι, οι Necronomicon γύρισαν και μας καλούν. Ραντεβού στα pit…

485

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.