EVIL HUNTER: "Evil Hunter"

Βετεράνοι μουσικοί σε ένα ολόφρεσκο σχήμα που ακούει στο όνομα Evil Hunter και μας έρχεται από την Ισπανία με τον παρθενικό τους, ομώνυμο, δίσκο.

Οι ταλαντούχοι Alberto Garridο, Gustavo Segura, Víctor Durán, José Rubio και Damián Chicano ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό τους ήχους του hard rock και μας έδωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Ένα οχτακόμματο άλμπουμ βασισμένο στο καθαρό hard rock με πολλά heavy-power metal στοιχεία που του δίνουν μια πιο wild αισθητική.

Με τραχιά και γυαλισμένη παραγωγή, ο ήχος τους συμβαδίζει με το παρόν, τα riff πλούσια σε ιδέες γεμίζουν μελωδικά και τα οχτώ κομμάτια και οι Iσπανοί μας παρουσιάζουν ένα ώριμο, μελωδικά άρτιο, σύνολο και καθόλου πολύπλοκο συνθετικά, έχοντας εύηχες και εύπεπτες συνθέσεις που γίνονται στάμπα στο μυαλό. 

Στον αντίποδα της ποιότητας όμως, παρά τις ωραίες συνθέσεις και τις μελωδίες θα τολμούσα να πω ότι λείπει το συναίσθημα και αυτό το ρίγος που σου προκαλεί αυτό το “κάτι”. Συγκινητικό σημείο η μπαλάντα στο έβδομο κομμάτι, το “By your Side” που θυμίζει και λίγο Whitesnake.

Το αίσθημα λείπει και αυτό το νιώθεις όταν τους ακούς αλλά στα δικά σας αφτιά αυτό μπορεί να αλλάξει… Στα δικά μου όχι…

464

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.