SYSTEMIK VIØLENCE: "Anarquia-Violência" EP

Οι περισσότεροι raw punks ξέρουν ήδη τους Πορτογάλους με τα σκανδιναβικά και ιαπωνικά φετίχ από τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους “Fuck as Punk” EP και “Satanarkist Attack” LP, αλλά και όσοι δεν τους γνώρισαν ακόμα, με μια ματιά στον τίτλο της νέας τους δουλειάς και στο λογότυπο με το αλφάδι-kalashnikov καταλαβαίνουν σε ποιο βωμό προσκυνάνε.

Πέρα από την προφανή λατρεία στους GISM (αν δεν καταλάβατε ότι σε αυτούς αναφερόμουν διαβάζετε λάθος review) προσθέτουμε και τους Anti-Cimex, Ratos De Porao, Totalitar αλλά και Darkthrone (κλασσικά πλέον), Shitfucker κλπ για να βγει το εξαιρετικό d-beat punk metal τους με το οποίο σκοπεύουν, όπως λένε, να κάνουν το πανκ πάλι ωμό.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρουν σε επίπεδο σκηνής, αλλά μέχρι στιγμής τα ηχεία μου έχουν προσηλυτιστεί (όχι πως ήθελαν και πολύ). Οι γνωστοί “πέτσινα μπουφάν, ζώνες με καρφιά, μπλούζες με τραγιά” επενδύστε με τα μάτια κλειστά, τα παιδιά του αείμνηστου Randy Uchida συνεχίζουν την παράδοση με τσαμπουκά.      

541

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.