FIVE FINGER DEATH PUNCH: Νέο single από το "And Justice for None"

Oι Five Finger Death Punch ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την έβδομη δισκογραφική τους δουλειά.

Το νέο album φέρει τον τίτλο “And Justice for None”, τίτλος εμπνευσμένος από τη δικαστική περιπέτεια που είχαν με τη δισκογραφική τους εταιρεία και αναμένεται για την 18η Μαΐου.
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Fake” μέσα από τον “And Justice for None”:

Aκολουθεί τη tracklist του “And Justice For None”:

01. Fake
02. Top Of The World
03. Sham Pain
04. Blue On Black
05. Fire In The Hole
06. I Refuse
07. It Doesn’t Matter
08. When The Seasons Change
09. Stuck In My Ways
10. Rock Bottom
11. Gone Away
12. Bloody
13. Will The Sun Ever Rise