LAZY MAN'S LOAD: Live με τους Dr. Awkward and the Screws στο Mo Better

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mo Better Rock Sounds Concert Nights
Friday 16th March!
A live rock celebration with plenty of beer!

Swampalyptic Chaos Rock meets 70’s Blues Heavy Rock

Lazy Man’s Load
Dr. Awkward and the Screws

Doors 21:00
Live starts after 21:30
Free Entrance
Mo Better (Lepeniotou 22, Psirri)
Dj set all night long with Bloody Mary

~~~

info for the bands :

Lazy Man’s Load
Οι Lazy Man’s Load (LML) δημιουργήθηκαν το 2016.

Έχοντας σαν βάση την stoner αλλά και την southern μουσική και προσθέτοντας στοιχεία από progressive και hard rock επιρροές συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα της μπάντας.Οι στίχοι αντλούν έμπνευση κυρίως από κοινωνικές αλλά και προσωπικές εμπειρίες.

Το Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο single της μπάντας με τίτλο Start Breathing μέσω της BLB Records ενω τον Οκτώβριο συμμετείχε ως support group σε ένα σκέλος της περιοδείας των Skandal με εμφανίσεις σε Ιωάννινα, Άρτα,Πάτρα αλλά και μια εμφάνιση ως headliners στην Αθήνα. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους single με τίτλο Persian Mistress ενω έπαιξαν support στους rock’n’roll Beggars Η μπάντα αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας υλικό για τον πρώτο δίσκο με ονομα ALL HAT NO CATTLE.

https://www.facebook.com/lmlband/
https://lazymansloadathens.wixsite.com/lmlofficial

***

Dr. Awkward and the Screws
Οι Dr. Akward and the Screws είναι μια ελληνική μπάντα που κινείται σε 70s rock και heavy blues μονοπάτια. Τον Ιανουάριο του 2017 ολοκληρώθηκε το πρώτο τους ομώνυμο EP. Από τότε έχουν κάνει σημαντικές live εμφανίσεις, όπως στο Gyftopoulou Street Fest, παρέα με τους Vodka Juniors, Wherswilder, 7 Odds και Overjoyed, αλλά και στο Κύτταρο, ως support των Imperial State Electric του θρυλικού Nicke Andersson. Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο studio και ηχογραφούν το πρώτο τους full length album.

https://www.facebook.com/DrAwkwardandtheskrewz/
https://www.youtube.com/channel/UCz0SdVUFzZr_wWKEqu3TU1g
https://drawkwardandthescrews.bandcamp.com/releases

170