HRACH ALTUNYAN: Nέο video clip

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

THE ROAD

Το Offiicial Video Clip του Hrach Altunyan για το νέο του τραγούδι The Road, είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube.

Το The Road, αποτελεί το Official Soundtrack της ταινίας μικρού μήκους PAWNS και είναι η τέταρτη κατά σειρά επίσημη κυκλοφορία από τον επερχόμενο δίσκο του Hrach Altunyan, με τίτλο ”Son of the Blues”. Σε μουσική και στίχους του ίδιου, το The Road είναι ένα δυναμικό κομμάτι με στοιχεία της σύγχρονης blues μουσικής.

Στο video clip, ο σκηνοθέτης Νάσσος Ζώτης, μπλέκει τα πλάνα του συγκροτήματος με αυτά της ταινίας, καταφέρνοντας έτσι να μας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα της ταινίας PAWNS, την οποία ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει.

Hrach Altunyan
Ο Hrach Altunyan είναι Αρμένιος τραγουδοποιός με επιρροές από την blues, country και rock μουσική. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα το 2013 με την μπάντα του “Hrach Altunyan Band”, με την οποία το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο ”Long Way Home”.

Στα πέντε χρόνια της ενεργής του παρουσίας, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό συναυλιών και έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιας κλίμακας μουσικά event, όπως το Sofar. Πρόσφατα βρέθηκε στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στα πλαίσια του TEDx University of Piraeus.

235