PANOS DRAGON BITHDAY BLAST: Με Adam, Jay's Waze, Fatal Shadows, Bill & Alex (Circus Caravan) στο BUMS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου με ξημερώματα 28 , έχουμε γενέθλια και είπαμε όπως συνήθως να τα σπάσουμε με μπάντες, να φυσήξουμε κεράκια , να τα πιούμε και να χορέψουμε αγαπημένες μουσικές μέχρι να ξημερώσει!

ADAM
Jay’s Waze
Fatal Shadows
Circus Caravan (acoustic)

Πόρτες : 20:30
Έναρξη : 21:00
Είσοδος 4ε με μπύρα

After party o άνθρωπος  “Να ακουτε ψυχεδελειες κανει καλο” , “καιγλυφιτζούριαεχω” , “βάλεπροβατινακαιγουρουνόπουλα” ,  ο εροτίκ o αναπανάληπτος με funky διάθεση και groovy ήχους, DJ Lefteris Tsasvou θα βρίσκεται στα decks έτοιμος για χορό!

Πληροφορίες για τις μπάντες :

ADAM :
Οι ADAM (ΛΔΛΜ) είναι μια alt rock μπάντα που σχηματίστηκε στο Πέραμα το 2012. Με τη μουσική τους προσπαθούν να ενώσουν όλα τα φάσματα του σκληρού ήχου. θα παρουσιάσουν υλικό απο την επερχόμενη κυκλοφορία τους “MOON”.

https://adamwolfpack.bandcamp.com/music

***

Jay’s Waze :
Oι Jay’s Waze έρχονται από τον Πειραιά ,με “Dark Folk” επιρροές, σε ένα rock σχήμα. Ξεκίνησαν το 2016 γράφοντας τα πρώτα τους κομμάτια βασισμένα στο project Baggsie Blackwald. Με καινούργια κομμάτια στο δυναμικό τους είναι έτοιμοι να ακουστούν πριν αρχίσουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου ep τους.

https://www.facebook.com/jswaze/

***

Fatal Shadows:
Μετά από πολλά live και αλλαγή μελών καταλήξαμε να μείνουμε η παρέα των τεσσάρων άρρωστων με την ποιοτική μουσική. Γουστάρουμε hard rock και Metal και το δείχνουμε στα κομμάτια που γράφουμε. Η σκηνή αυτή μας έχει προσφέρει πολλές χαρές και γι’αυτο την επιλέγουμε. Νιώθουμε ότι είναι το σπίτι της μουσικής μας. Δεν έχουμε ηχογραφήσει ακόμα. Όποιος θέλει μας ακούει στο live έτσι για την αλητεία!!!

https://www.facebook.com/FatalShadowsband/

***

Circus Caravan acoustic set (+ more songs)
την συναυλία/party την ανοίγουν ο Bill & Alex απο τους Circus Caravan που πρόσφατα παρουσίασαν την πρώτη τους δουλεία με τίτλο “Chapter 0.”
Οι Circus Caravan είναι ένα 5-μελές αγγλόφωνο rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2013. Ο ήχος και οι συνθέσεις τους δανείζονται στοιχεία απο το alternative rock, το post-rock και το grunge, εστιάζοντας περισσότερο στην ατμόσφαιρα και την απλότητα, χωρίς να λείπουν όμως και οι πειραματισμοί. 

Το “Chapter 0” κυκλοφορεί από την BAMusic.

– Ακούστε το εδώ

107