ATOMIC LOVE

Προσπαθώντας να μάθει ό,τι παραπάνω μπορεί για τους Atomic Love, μια νεοσύστατη μπάντα από την Αθήνα, ο Δημήτρης Μαρσέλος κάνει μια βουτιά στο άγνωστο για χάρη του Rockway.gr, εν όψει της εμφάνισης της μπάντας στο πλευρό των Universe217 και Afformance (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

-Καλησπέρα! Το γεγονός πως δεν μπορούσα να βρω καθόλου πληροφορίες για εσάς στο διαδίκτυο μου άνοιξε την όρεξη να μάθω τα πάντα. Ποιοι είναι οι Atomic Love; Πως, πότε, που και γιατί δημιουργήθηκαν και απόκτησαν αυτό το όνομα;
Καλησπέρα, Δημήτρη και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία στο Rockway.gr. Είμαστε ένα νεοσύστατο project, το οποίο θα λέγαμε ότι ουσιαστικά είναι ακόμη στη δημιουργία του και δεν έχει πάρει “για τα καλά” την τελική του μορφή.

-Το γεγονός πως κόντρα στο ρεύμα δεν έχετε αποκτήσει σελίδα στο Facebook είναι τυχαίο ή κρύβει κάποιο σκεπτικό από πίσω;
Δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε κρύβει κάποιο σκεπτικό από πίσω. Βασίζεται ξεκάθαρα στο ότι για την ώρα επιθυμούμε μόνο μερικές ζωντανές εμφανίσεις ώστε να καταλήξουμε στην τελική ταυτότητα του Project. Τότε είναι που θα εμφανιστούμε και στα Social Media. Όταν νιώσουμε πιο έτοιμοι.

-Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές σας;
Θα έλεγε κανείς πως ο ήχος μας δεν μπορεί να καθοριστεί και να τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο φάσμα ειδών μουσικής. Τουλάχιστον για εμάς τους ίδιους. Είναι  σκοτεινό, είναι ευχάριστο, είναι pop, ηλεκτρονικό. Μάλλον περιμένουμε να μας ακούσει το κοινό και να τοποθετηθεί ο καθένας σύμφωνα με το τι ακούει αυτός.

-Τι σχέδια και τι όνειρα έχουν οι Atomic Love; Υπάρχει υλικό αρκετό ώστε να μας χαρίσει σύντομα κάποιο δείγμα γραφής σας;
Στόχοι του project για το 2018 είναι live εμφανίσεις και δουλειά, ώστε να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας. Ευτυχώς υπάρχει πολύ υλικό να δουλευτεί. 

-Η ανθρωπότητα διανύει μια περίεργη στιγμή της ιστορίας της αυτόν τον καιρό. Είναι αυτό μια αφορμή για να συνθέσει κάποιος μουσική όταν υπάρχει ατελείωτη έμπνευση; Τι σας ωθεί να παίξετε μουσική;
Η τέχνη γενικότερα συνηθίζεται να ευδοκιμεί σε “περίεργες” στιγμές της ιστορίας, ίσως όταν δεν αρκούν τα λόγια για να περιγράψουν μια κατάσταση. Η έμπνευση του project πηγάζει απο τις διαπροσωπικές σχέσεις και την διαχείριση των συναισθημάτων που προκαλούν.

-Σύντομα θα βρεθείτε στη σκηνή του Κυττάρου με τους Universe217 και Afformance. Τι περιμένετε να βιώσετε εκείνη τη βραδιά; Τι να περιμένει το κοινό από εσάς;
Είναι πολύ ευτυχές για εμάς το γεγονός να είμαστε προσκεκλημένοι να ανοίξουμε την βραδιά της 26ης Γενάρη στο Κύτταρο πριν από αυτές τις 2 καταξιωμένες πλέον μπάντες, με δισκογραφία και τόσες πολλές ζωντανές εμφανίσεις. Περιμένουμε ένα βράδυ με πολύ ενέργεια! Η δική μας εμφάνιση θα είναι ατμοσφαιρική, το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολλές λούπες και δυνατά σημεία!

-Για τέλος θα ήθελα να μάθω τι θα ντυθείτε τις απόκριες…
Casual (αλλά υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για Power Rangers).

155

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.