UNDER THE SUN: Live στο Six Dogs με τους Dr. Akward and the Screws

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Under the Sun + Dr. Awkward and the Screws Live
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 21:00
Εισιτήρια: 5 ευρώ 

Μας πρωτοσυστήθηκαν στο Desertfest Athens και τωρα επιστρέφουν για να ταρακουνήσουν την σκηνή του six dogs, κουβαλώντας στην φαρέτρα τους heavy rock ρυθμούς και την πρωτη τους δισκογραφική δουλεια, “VOL 1”. Τη βραδιά θα μοιραστούν μαζί τους οι 70’s rockers Dr akward and the Screws.

Under the Sun
Οι Under the Sun είναι ένα 5μελές συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2015 και ο ήχος της χαρακτηρίζεται ως sludgerotic heavy rock. Έχουν πάρει μέρος σε αρκετά festival με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό “Road to Desertfest” του Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη, όπου κέρδισαν την δεύτερη θέση και την συμμετοχή τους στο Desertfest Athens 2017, όπου εμφανίστηκαν δίπλα σε ονόματα όπως οι Saint Vitus, Graveyard, Orange Goblin, Church of Misery, Planet of Zeus, Colour Haze, Radio Moscow, Stoned Jesus,Krausse και Αllochiria. Τον Ιανουάριο του 2018 αναμένεται η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά.

Dr. Akward and the Screws
Οι Dr. Akward and the Screws είναι μια ελληνική μπάντα που κινείται σε 70s rock και heavy blues μονοπάτια. Τον Ιανουάριο του 2017 ολοκληρώθηκε το πρώτο τους ομώνυμο EP. Από τότε έχουν κάνει σημαντικές live εμφανίσεις, όπως στο Gyftopoulou Street Fest, παρέα με τους Vodka Juniors, Wherswilder, 7 Odds και Overjoyed, αλλά και στο Κύτταρο, ως support των Imperial State Electric του θρυλικού Nicke Andersson. Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο studio και ηχογραφούν το πρώτο τους full length album. 

https://www.facebook.com/UnderTheSunBand/
https://www.facebook.com/DrAwkwardandtheskrewz/ 

Χορηγοί Επικοινωνίας:
RISE, popaganda, LUBEN, OneMan, PopCode, avopolis, ελculture 

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

235