THE OUTFIT: “The Outfit”

Hard Rock νέας εποχής από το Σικάγο των ΗΠΑ παίζουν οι The Outfit.

O ήχος τους είναι, όπως είναι λογικό “αμερικάνικος”, με μεγάλο βάρος να δίνεται στην παραγωγή η οποία γυαλίζει από μακρυά και σίγουρα έχει κοστίσει ακριβά.

Θυμίζοντας μου κάτι ανάμεσα σε Alter Bridge, Creed και Foo Fighters, οι Outfit μου κράτησαν ευχάριστη παρέα για περίπου μισή ώρα, αλλά δεν σκαλίσανε αρκετά βαθιά στη μνήμη μου με τη μουσική τους και δεν θα χρειαστεί να πάω άνοια για να τους λησμονήσω. Κάθε τραγούδι μου θυμίζει κάποιον άλλον καλλιτέχνη έντονα, τόσο πολύ που αφαιρείται οποιαδήποτε προσπάθεια τους για κάτι προσωπικό σε στιλ και που δεν με ιντριγκάρει τόσο ώστε να θέλω να τους δώσω δεύτερη ευκαιρία για να με πείσουν πως μπορούν καλύτερα. 

Αν σας διασκεδάζει η neo rock αμερικάνικη σκηνή (και μόνο τότε), δεν θα χαλαστείτε από τις γλυκανάλατες μελωδίες τους και τα πιασάρικα, αλλά προβλέψιμα ρεφρέν τους! 

Αν κατά λάθος μπει σε κάποια playlist, δεν θα το αλλάξω, αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί να το αναζητήσω για να μπει σε μια δική μου.

667

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.