Ακουστικό live fight με τους Στέλιο Μαγαλιό & Γιάννη Πασσά στις 16 Δεκέμβρη στα Οινόφυτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Beer Drinkers & Hell Raisers Inofita διοργανώνουν μια βραδιά με τους Γιάννη Πασσά και Στέλιο Μαγαλιό, σε ένα ακουστικό live στο Paraiso café bar στα Οινόφυτα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.

O Yannis Passas και ο Stelios Magalios σ’ ένα απολαυστικό ακουστικό διάλογο εφ’ όλης της ύλης με ελεύθερη είσοδο. After show party by BEER DRINKERS & HELL RAISERS INOFITA. Enjoy!

Λίγα λόγια για τον Stelios Magalios:

Η δυναμική φωνή των Sober On Tuxedos όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ. Ο Στέλιος Μαγαλιός , η φωνή των S.O.T , που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο talent show του ΑΝΤ1 ” The Voice “. Θα παρουσιαστούν διασκευές από όλο το φάσμα επιρροών του καλλιτέχνη και τραγούδια γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε ένα μουσικό σύνολο που παντρεύει το ροκ με το ρεμπέτικο και την Μαύρη μουσική με την Balkan. Stand up κωμωδία και μποέμ μελωδίες καθώς ο Στέλιος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά υλικό από το προσωπικό του Ελληνόφωνο έργο. Μια βραδιά που σίγουρα δεν θα έχετε ξαναδεί και υπόσχεται να χαρίσει το θέαμα που για όσους τον έχουν δει, μόνο ο Στέλιος ξέρει να δίνει.

729