ROBB FLYNN: Mιλάει για τον νέο δίσκο των Machine Head

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Bloodstone & Diamonds”, οι Machine Head ετοιμάζονται να επιστρέψουν δισκογραφικά τον Ιανουάριο του 2018 με το ένατο full-length album τους που θα φέρει τον τίτλο “Catharsis”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο frontman του σχήματος Robb Flynn, στο inertia.pl μίλησε για τη δημιουργική διαδικασία του δίσκου και πιο συγκεκριμένα για τα κομμάτια “Beyond The Pale” και “Kaleidoscope”.

Όπως αναφέρει, το “Beyond The Pale” ήταν το δεύτερο κομμάτι που έγραψαν ως ένα “απλό κομμάτι τεσσάρων λεπτών” το οποίο τους βγήκε αρκετά γρήγορα, ενώ στιχουργικά τον απασχόλησε αρκετά, έχοντας επτά διαφορετικές θεματικές για τους στίχους μέχρι να καταλήξει. Για το “Kaleidoscope” μας λέει ότι ακούμε στον δίσκο κυριολεκτικά την πρώτη μέρα που το έπαιξαν ως σχήμα, αφού ήταν μία έμπνευση που βγήκε στο studio και την εκμεταλλεύτηκαν αμέσως.  Λέει για το κομμάτι, “νομίζω ότι νιώθεις αυτή την ενέργεια. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι επείγον, υπάρχει ένας ενθουσιασμός εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε αν το δουλεύαμε για οκτώ ή εννέα μήνες και το ηχογραφούσαμε αργότερα”.
Με αυτά μας ανοίγει την όρεξη για τον νέο δίσκο και φυσικά αναμένουμε να τους δούμε στην Αθήνα αφού αναφέρει πως θα υπάρξει ημερομηνία στο tour το οποίο θα περιλαμβάνει την ανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ελλάδα!

Δεν παραλείπει να αναφέρει ότι το σχήμα θα συνεχίσει να παίζει χωρίς support σχήμα όπως χαρακτηριστικά λέει “… όταν σκέφτεσαι τον Paul McCartney ή τον Bruce Springsteen, όταν έρχονται, δεν έρχονται με άλλες επτά μπάντες. Είναι απλώς ο Bruce Springsteen. Είναι απλώς οι Rolling Stones. Αυτό είναι το status που θέλουμε. Πραγματικά απολαύσαμε να παίζουμε αυτά τα “evening with” shows.”

265

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*