RITA MOSSS/ FRIEND OF GODS: Live @ Boiler

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

RITA MOSSS/ FRIEND OF GODS
BALKANA NA NA NA NA TOUR ‘17
Kick off party – ΠΕΜΠΤΗ, 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο Boiler.
Η φασαρία ξεκινάει στις 10!
Προτεινόμενη συνεισφορά – 3 euro
Powered by R.O.U.F.A. records

Friend Of Gods & Rita Mosss εγκαινιάζουν την Βαλκανική τους περιοδεία μ’ ένα KICK-OFF live party στο BOILER, την Πεμπτη 2 Νοεμβρίου! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προτεινόμενη συνεισφορά 3 ευρώ!

Rita Mosss
Πανκ, νοιζ  – ροκ ντουέτο με μπόλικο ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ μέσα. Δυνατά ντραμς, φαζαριστό μπάσο και η γνωστή κυρια ΜΟΣΣΣ στα φωνητικά να γκαρίζει. Ενίοτε με την παρουσία κιθαρίστα, ανάλογα με τα κέφια που μάλλον εκείνη τη μέρα θα έχουν αλλά δεν υποσχόμαστε τίποτα. 7 χρόνια παρουσίας στα σαλόνια της ελληνικής underground σκηνής, έχουν παίξει σε υπόγεια, πάρτυ, σαλόνια, χωράφια, κούτες, μαγαζιά, φεστιβάλ, τουαλέτες… παντού! Γνήσιο πανκ νοιζ ροκ με λίγο γκαραντζίλα και που και που μπλακ μέταλ νορβηγικό. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη 3 αλμπουμάρες: ASS (2012), ΡΙΤΑ ΜΟΣΣΣ (2014) και PERIOD SEX BEFORE VOMIT (2017).

Ξεστραβώσου εδώ:
https://www.facebook.com/RitaMosss/
https://ritamosss.bandcamp.com/

Friend Of Gods
90’s μαθ πανκ τρίο που άμα το παίξεις ανάποδα ακούγεται καλύτερα κι από το κανονικό. Εντελώς απροσάρμοστοι, περίεργοι ρυθμοί και μετρήματα, ξεκούρδιστες μελωδίες, και τον γνωστό φρεντ φλίνστωουν να παίζει ντραμς από πίσω. Κάτι σαν πανκ, κάτι σαν μαθ, λίγο γκραντζ, λίγο γκράντζα γκρούντζα και σάπιες κραυγές από πάνω. 5 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό underground, έχουν παίξει όπου να ναι. Κορυφαία τους στιγμή, όταν βγήκαν τελευταίοι σε μαθητική συναυλία – διαγωνισμός σχολείου, στα 36 τους! Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ : MAD MUSIC FOR THE APES (2015), YOU GOTTA LOOK GOOD IN THIS FUCKIN BUSINESS (2016). ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ απλά σας το λέμε να το ξέρετε.

Ο θεός να βάλει το χέρι του εδώ:
https://www.facebook.com/FriendOfGods/
https://friendofgods.bandcamp.com/

facebook event

299