JEFF BECK: "…Live at the Ronnie Scott's"

O σπουδαίος κιθαρίστας JEFF BECK μας χαρίζει μια εξαιρετική νέα κυκλοφορία με τον άλμπουμ “Performing This Week…Live at the Ronnie Scott’s.

H διαδρομή του JEFF BECK ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του ΄60 με υπέροχους προ­σω­πι­κούς δίσκους αλλά και με σημαντικές συνεργασίες με διάσημους rock, jazz, fussion και blues καλιτέχνες.

Σε αυτό τον ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο πε­ρι­έ­χο­νται αρκετές διασκευές με το ξεχωριστό ύφος και την ιδιαίτερη ενορχήστρωση που δίνει ο σπουδαίος κιθαρίστας στα κομμάτια.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα:

Cause We’ve Ended as Lovers” του Stevie Wonder, το “Stratus” του ιδιοφυούς ντράμμερ Billy Gobham, το “Eternity’s Breath” του μοναδικού John Mc Laughlin και το “A Day in the Life” των αξέχαστων Beatles.

Η αγριάδα των κιθαριστικών ριφς συναντά την αυτοσχεδιαστική νοοτροπία ενός μεγάλου μουσικού και αυτό το μουσικό ταξίδι γίνεται ακόμα πιο γοητευτικό χάρη στους έξοχους μουσικούς που τον συνοδεύουν τον

Jason Rebbello στα πλήκτρα,τον Vinnie Colaiuta στα ντραμς και τον Tal Wilkenfeld στο μπάσο.

Αν καταφέρετε και ακούσετε το εκπληκτικό “Beck’s Bolero που ανοίγει τον δίσκο (σύνθεση του Jimmy Page) θα καταλάβετε για τί κιθαρίστα μιλάμε…

423