CLOVEN HOOF: “Who Mourns for the Morning Star”

Οι γερόλυκοι ξαναχτυπούν και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην γνωρίζει τους, Cloven Hoof, μια από τις πιο γνωστές και σημαντικές μπάντες του βρετανικού Heavy Metal χώρου και του N.W.O.B.H.M.

Επανέρχονται λοιπόν και συνεχίζουν από εκεί που μας άφησαν το 2014 με το “Resist of Serve”.

Ανοιξιάτικος δίσκος λοιπόν το “Who Mourns for the Morning Star” και είναι μια απόδειξη ότι οι βετεράνοι με το ανανεωμένο line up έχουν ακόμα το μεράκι να βγάζουν album αντάξια του ονόματός τους.

Οι νέες προσθήκες που έκανε ο original μπασίστας Lee Payne, έρχονται από την Αμερική και είναι ο Danny White στα τύμπανα κι ο George Call στο μικρόφωνο.

Το νέο δημιούργημα των Cloven Hoof είναι ένας επιθετικός συνδυασμός ατόφιου Heavy Metal και μελωδικού Hard Rock με το νέο τραγουδιστή να ανεβάζει αρκετά level το επίπεδο στις φωνητικές γραμμές. Οι κιθάρες είναι άκρως επιθετικές, εκρηκτικές και παράλληλα μελωδικές προσδίδοντας πικάντικες πινελιές της N.W.O.B.H.M. εποχής.

Ο νέος drummer φαίνεται να μη νιώθει από το βάρος τους ονόματος των Cloven Hoof και δίνει τα ρέστα του με το καταπληκτικό του κοπάνημα κάνοντας τον Lee Payne να αισθάνεται περήφανος για τις επιλογές του.

Πολύ καλή η νέα δουλειά, που φέρνει αέρα φρεσκάδας στο συγκρότημα και χαμόγελα στους θαυμαστές. Ακούγεται δυνατά!

553

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.