MAX & IGOR CAVALERA: Σε Ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Overkill και Insomnium

Τα πρώην μέλη των Sepultura Max Cavalera (κιθάρα, φωνητικά) και Igor Cavalera (drums) θα επιβιβαστούν σε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό τουρ για τον εορτασμό των 20 χρόνων που κλείνει το κλασικό album “Roots”.

“Tα πράγματα στη μπάντα εκείνη την εποχή ήταν χαοτικά, αλλά μουσικά τα πηγαίναμε καλά. Πιστεύω ότι το “Roots” είναι ένας εξαιρετικός δίσκος. Είναι ένας γενναίος δίσκος και αδίστακτος με την έννοια ότι τον δημιουργήσαμε χωρίς να νοιαστούμε για το τί θα πει ο κόσμος. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο, το οποίο δεν παίρνουν πολλές μπάντες. Επίσης πιστεύω ότι είναι ένας ενδιαφέρον δίσκος, καθώς ήταν η πρώτη μου εμπειρία στον κόσμο της μουσικής. Έκανε τη metal διαφορετική… Μπορείς να συνδυάσεις γηγενείς ήχους και metal στοιχεία και να κάνεις κάτι το πρωτοπόρο. Το “Roots” ήταν το πρώτο album που το τόλμησε. Πήγα στην Xavantes φυλή και τους ηχογράφησα. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία”, δηλώνει ο Max Cavalera.

Οι Max και Igor Cavalera θα βγουν σε περιοδεία μαζί με τους Overkill, Insomnium και Deserted Fear.

Ακολουθεί η αφίσα της περιοδείας με τις πρώτες επικυρωμένες ημερομηνίες. Μείνετε συντονισμένοι καθώς περισσότερες πόλεις θα ανακοινωθούν στην πορεία!

489