HATEFLAMES: “Hateflame”

Ωραίο πράγμα να κάνεις παρουσίαση σε album φτασμένων συγκροτημάτων, ακόμα καλύτερα να παρουσιάζεις τα πρώτα βήματα παιδιών που αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα χνάρια σχημάτων που μόνο της εποχής τους δεν είναι.

Κι αυτό είναι που αποδεικνύει περίτρανα τη μαγεία αυτής της μουσικής. Όταν δηλαδή συγκροτήματα 30 και 40 ετών μπορούν να εμπνεύσουν παιδιά που έχουν τη μισή τους ηλικία.

Οι Hateflames σε αυτό το demo του ενός intro και του ενός κομματιού μας συστήνονται με τον καλύτερο τρόπο. Heavy metal με “απίδια”, όπως έχει παιχτεί 30 χρόνια πριν από τους κορυφαίους του είδους. Priest, Metal Church και Sanctuary σε μια ιδανική μίξη. Το τραγούδι είναι εξαιρετικά στημένο. Ξεκινάει δυναμικά, κάνει ένα πιο ακουστικό πέρασμα στα μισά για να έρθει ένα καταιγισμός σολαρισμάτων και να οδηγήσει μέσω ρεφραίν στο τέλος τους τραγουδιού. Η κιθαριστική δουλειά είναι υποδειγματική ενώ ξεχωριστή μνεία οφείλει να γίνει στον τραγουδιστή του σχήματος που δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια σπουδαία metal φωνή της εγχώριας σκηνής.
Πρώτο δείγμα απόλυτα θετικό.

Ανυπομονώ για τη συνέχεια και για κάτι πιο ολοκληρωμένο. Εύχομαι ολόψυχα να μην το παρατήσουν.

https://soundcloud.com/vag_syrus/hateflame?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

Τα μέλη της Μπάντας είναι:
Vocals: Ευάγγελος Παπαιάκος
guitars: Μιχάλης Ντερβός
guitars: Πάνος Παρασκευάς
bass: Γίωργος Γρίτσης
drums: Χάρης Ζουγράς

506