CULTURAL WARFARE: Νέο lyric video από το επερχόμενο EP τους

Οι thrash metallers Cultural Warfare θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο EP τους στις 27 Ιανουαρίου μέσω της M-Theory Audio.

Μέσα από αυτή τη νέα τους δουλειά, με τίτλο “Future Kill”, η μπάντα μας παρουσιάζει το lyric video από το ομότιτλο τραγούδι.

Δείτε το παρακάτω…



Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Juan Urteaga (Machine Head, Testament, Exodus), με το master να το αναλαμβάνει ο Maor Appelbaum (Fates Warning, Faith No More), ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Brian Lewis (DevilDriver, Black Label Society).

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση του δεύτερου μας lyric video (σ.σ. προηγήθηκε το “Defy The Blade” που ήταν και ο λόγος συνεργασίας της μπάντας με την δισκογραφική της). Το “Future Kill” περιγράφει ένα μελλοντικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μιλάει για την αποκάλυψη της “Cultural Warfare” (πολιτισμικής εχθροπραξίας)! Πολιτική, διαφοροποίηση, ψευδή νέα και διαφθορά θα μας οδηγήσουν σε αυτή την κατάσταση αν δεν πάρουμε την θέση μας. Αυτό το τραγούδι είναι επίσης ο προάγγελος του επερχόμενου full-length το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Τα τραγούδια του album θα περιγράφουν το περιβάλλον μετά τον υποτιθέμενο πόλεμο και θα αναφέρεται στην επιμονή του ανθρώπου να ξαναχτίσει την ανθρώπινη φυλή. Απολαύστε το νέο τραγούδι!”, δηλώνει ο drummer Kevin Doughty.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Cultural Warfare” EP, καθώς και το κομμάτι “Defy The Blade”…

01. Defy the Blade
02. Ratten Krieg
03. The Damned
04. Future Kill
05. Our Dead Earth

Οι Cultural Warfare είναι:
Jacques Serrano – φωνητικά
Billy Garoutte – κιθάρα
Pete aguilar- μπάσο
Kevin Doughty – Drums

203