BAD HABIT: “Atmosphere"

Μετά την κυκλοφορία της συλλογής “Timeless“, οι BAD HABIT επιστρέφουν στο προσκήνιο με την καταπληκτική καινούργια τους δουλειά “Atmosphere”. Ένα album που θα “ανεβάσει” τις μετοχές τους στην μελωδική hard rock σκηνή και θέτει από τώρα υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα cd του 2011!

Πριν από την κυκλοφορία του “Atmosphere”, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bax Fehling, δήλωνε: ” το βασικό είναι να “δένεσαι” με τον ακροατή και να τον μεταφέρεις σε άλλο επίπεδο… να γράφεις ποιοτική και μελωδική μουσική, ικανή να εμπνέει τον κόσμο και να δημιουργεί όμορφα δυνατά συναισθήματα, ιδέες και θετικές σκέψεις… αυτό ακριβώς έκαναν οι BAD HABIT από την δημιουργία τους και αυτό ακριβώς θα συνεχίσουν να κάνουν…” . Έτσι λοιπόν ο νέος τους δίσκος έρχεται για να δείξει ότι οι BAD HABIT είναι ακόμη ζωντανοί και έτοιμοι να μας προσφέρουν μια από τις καλύτερες δουλειές για φέτος!

Το “In The Heat Of The Night” είναι αυτό που ανοίγει το “Atmosphere” και από τις πρώτες κιόλας νότες καταλαβαίνει κανείς τις προθέσεις του συγκροτήματος! Και ποιές είναι αυτές; Να μας προσφέρουν ένα δίσκο με δυνατές μελωδίες, πολύ καλή κιθαριστική δουλειά, πιασάρικα τραγούδια και μια δυνατή παραγωγή! Τα highlights από το album είναι πολλά, και για να είμαι ειλικρινής, δεν βρήκα κάποιο αδύναμο κομμάτι ή filler στην συγκεκριμένη κυκλοφορία. Από το μελωδικό “I Wanna Be The One”, με το φανταστικό refrain, στο “Fantasy” και στο “Words Are Not Enough”, κάθε τραγούδι προσφέρει μια μοναδική μελωδία που θα ικανοποιήσει και τον πιο δύσκολο fan του συγκεκριμένου είδους. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι στο “Atmosphere” θα βρει κανείς όλα όσα αναζητάει από μια μελωδική rock μπάντα: ποιότητα, συναίσθημα, τραγούδια που σου “κολλάνε” στο μυαλό από το πρώτο άκουσμα, δυνατές ενορχηστρώσεις και μία 80’ς αίσθηση να σε παρασέρνει!!

451