UNITY: Μέλη των Gamma Ray ιδρύουν νέα μπάντα κι ετοιμάζουν debut album

Ο drummer Michael Ehré κι ο κιθαρίστας Henjo Richter (μέλη των Gamma Ray) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ιδρύσουν νέο metal σχήμα, τους Unity.

Προς το παρόν δουλεύουν το debut album τους το οποίο και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2017 από την Steamhammer/SPV.

Στα μέλη της μπάντας προστίθενται οι Gianba Manenti (φωνητικά), Stef E (κιθάρα), Jogi Sweers (μπάσο) και Sascha Onnen (πλήκτρα), μουσικοί που γνωρίσαμε μέσω του συγκροτήματος του Ehré, Love.Might.Kill.

“Κατά τη διάρκεια πολλών συναυλιών και αμέτρητων ωρών πρόβας, ο Michael κι εγώ ανακαλύψαμε ότι επικοινωνούμε στο ίδιο μήκος κύματος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο. Οπότε αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε αυτά τα κοινά μας στοιχεία σε μια μπάντα πέρα από τους Gamma Ray. Οι Unity είναι το αποτέλεσμα αυτής της ιδέας”, εξηγεί ο Richter.

Ο Ehré, εξίσου ενθουσιασμένος, προσθέτει:
“Είμαστε περήφανοι και κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που βρήκαμε ένα τόσο δυνατό συνέταιρο όπως η Steamhammer/SPV, που απολαμβάνει μια εξαίρετη φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τεράστια εμπειρία και το μεγάλο πάθος του Olly Hahn οπλίζουν με επιτυχία την εταιρεία για πολλά χρόνια. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα επιφέρει καρπούς και ότι θα σηματοδοτήσει μια εξίσου επιτυχημένη αρχή για τους Unity”.

Φωτογραφία: στα αριστερα ο Michael Ehré (Unity) και στα τα δεξιά ο Olly Hahn (A&R, Steamhammer).

263

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*