DEATHCULT: “Beasts of Faith”

Οι Ελβετοί Deathcult μπορεί σε αυτό τον δίσκο να έχουν επιστρατεύσει τον τραγουδιστή των Bolzer αλλά ηχητικά δεν έχουν καμία σχέση.

Όποιοι περιμένουν κάτι απόκοσμο ή ψαγμένο να κοιτάξουν αλλού, το “Beasts of Faith” είναι τόσο old school που ο δίσκος κανονικά πρέπει να έρχεται με δώρο ζώνη από σφαίρες.

Αγνό παλιομοδίτικο death metal που ακροβατεί μεταξύ σκανδιναβίλας και ακόμα πιο πρώιμου στυλ, o ήχος πετάγεται με ευκολία από επιρροές Dismember σε Possesed, Autopsy και πρώιμους Sepultura με όλα τα στολίδια και τα έξτρα που περιμένει κάποιος από αυτή τη φάση, απόκοσμες κραυγές, γρυλίσματα, κοπάνημα και tremolo riff να εναλλάσσονται με πιο θρας (μόνο) κοψίματα και 80s extreme metal μελωδίες. 

Πρωτοτυπία προφανώς και δεν υπάρχει, δεν νομίζω να υπήρχε τέτοιος σκοπός άλλωστε, το “Beasts of Faith” είναι καθαρό παλιομοδίτικο death metal οπαδιλίκι και το ξέρει. Μόνο για χουλιγκάνια μεν και σίγουρα όχι για όλους, αλλά αυτοί οι πορωμένοι στους οποίους απευθύνεται θα το εκτιμήσουν δεόντως.

509

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.