BONFIRE: “Branded”

Πιστοί στις hard και melodic ρίζες τους οι Γερμανοί Bonfire κυκλοφορούν το αξιόλογο “Branded”. Την μπάντα την έχουμε θαυμάσει αρκετές φορές live στη χώρα μας και αποτελούν μια σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια για τους οπαδούς που αρέσκονται σε melodic hard ήχους.

Η φωνή του Claus Lessman παραμένει ζεστή και γοητευτική με τα υπέροχα ξεσπάσματα πριν τα ρεφρέν ενώ οι κιθαριστικοί ρυθμοί δένουν άψογα για άλλη μια φορά κάτι που γίνεται εμφανές στα τραγούδια Deadly Contradiction,Just Follow the Rainbow,Save me, Better Daysκαι “Closer to the Edge” τα οποία κλέβουν και τις εντυπώσεις.

Σαφώς οι Bonfire με το “Branded” δεν πρωτοτυπούν αλλά  προσπαθούν να ισορροπήσουν  ανάμεσα σε μπαλαντοειδή mid tempo ρυθμούς και σε κλασσικές σκληρές rock ταχύτητες που τους είχαμε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια με στόχο να τονισθεί το δυνατό τους χαρτί που δεν είναι άλλο από τα φωνητικά του Claus Lessman.

Οι οπαδοί τους, που παραμένουν αρκετοί και στην Ελλάδα, δεν θα απογοητευθούν με το “Branded” μιας και ακολουθούν πιστά την μουσική συνταγή που τους καθιέρωσε όλα αυτά τα χρόνια και που δύσκολα θα την βαρεθούν οι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους.

855