SARCOFAGO: “Rotting” EP

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για αυτήν την επανέκδοση…

Το “Rotting” είναι το EP που έβγαλαν οι Βραζιλιάνοι το 1989 μετά την επανένωση τους, αφού είχαν διαλύσει για ένα μικρό διάστημα και παρεμβάλλεται μεταξύ του ιστορικού ντεμπούτου τους “I.N.R.I.” και του “The Laws Of Scourge” που τους είδε να ακολουθούν πιο συμβατικά death/thrash μονοπάτια.

Ηχητικά κατατάσσεται ακριβώς μεταξύ των δύο αυτών άλμπουμ, τα διαφορετικά κουρδίσματα, τα πιο thrash σημεία και οι μεγαλύτερες διάρκειες προμηνύουν την συνέχεια της μπάντας αλλά διατηρούνται ακόμα τα πιο black περάσματα και χύμα riff του ντεμπούτου τους. Σαν δισκάκι απευθύνεται περισσότερο σε fan της μπάντας που θέλουν να έχουν στην δισκοθήκη τους αυτό το ενδιάμεσο στάδιο εξέλιξης αν και ποιοτικά δεν είναι η καλύτερη δουλειά του γκρουπ, μάλλον λόγω των συγκρουόμενων τάσεων.

Ένα παραπάνω κίνητρο είναι και το DVD που συμπεριλαμβάνεται και περιέχει ένα ολόκληρο live της μπάντας στο Belo Horizonte το 1991, ενώ έπαιζαν support στους Morbid Angel. Από την άλλη αν δεν είναι κάποιος ήδη οπαδός τους δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσει αυτό το δισκάκι, υπάρχουν καλύτερες κυκλοφορίες του γκρουπ άμα θες απλά να έχεις κάτι δικό τους.

459

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.