Δεύτερη συναυλία για τον Sivert Hoyem στο Ηρώδειο | Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συναυλία του Sivert Høyem της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού είναι ήδη sold out!
 
Το πολυάριθμο και ολοένα αυξανόμενο κοινό του Νορβηγού καλλιτέχνη, ανταποκρίθηκε θερμά, με αποτέλεσμα η παράσταση αυτή, ένα μήνα πριν την πραγματοποίησή της, να θεωρηθεί sold out, με τα εισιτήρια να «εξαφανίζονται» σε χρόνο ρεκόρ. Όταν το ελληνικό κοινό αγαπά, αγαπά με πάθος και η περίπτωση του Hoyem είναι η πιο μεγάλη απόδειξη.
 
Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση για περισσότερα εισιτήρια, και έχοντας ήδη πάρει τις σχετικές εγκρίσεις, προχωρούμε στην πραγματοποίηση 2ης συναυλίας, του «δικού μας Sivert», την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ημερομηνία που είναι διαθέσιμη τόσο στο πρόγραμμα του καλλιτέχνη όσο και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
 
Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Κυριακής 2 Οκτωβρίου από τα εκδοτήρια του Ticket House και ηλεκτρονικά από την www.ticketpro.gr ξεκινά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.

Νέα ημερομηνία 2ης συναυλίας
 
Sivert Hoyem
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
 
Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
 
Σημείο προπώλησης
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ. 210 3608366
 
Τιμές εισιτηρίων
 
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 55 ευρώ
Συγκεκριμένα:
 
Άνω Διάζωμα
Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ
 
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 40 ευρώ
Ζώνη A: 45 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 55 ευρώ



Ακολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας
 
Στις 29 Σεπτεμβρίου αλλά και στις 2 Οκτωβρίου, ο Sivert Høyem θα πραγματοποιήσει δύο μοναδικές παράστασεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
 
Sivert Høyem
with His Band
& Strings
 
Live in Concert!

Special Guest: Marie Munroe
 
Οι παραστάσεις του Sivert Høyem στο Ηρώδειο είναι σίγουρα από τις πιο πολυαναμενόμενες, καθώς ο Sivert θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του πορεία, από τα χρόνια των Madrugada έως σήμερα. Ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες στην χώρα μας, με τη μαγική, σχεδόν “απόκοσμη” φωνή του, τους εσωτερικούς στίχους και την επιβλητική του ερμηνεία, σε μια μουσική αναδρομή, που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
 
Μαζί του, η μπάντα του, κουαρτέτο εγχόρδων αλλά και η Marie Munroe, που στο τελευταίο album του, ”Lioness” ερμηνεύουν μαζί, το “My Thieving Heart”, που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό.
 
Οι εμφανίσεις του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού αποτελούν όνειρο ζωής για τον ίδιο, από την πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα και επισκέφθηκε το χώρο.
 
Ακολουθεί το μήνυμα του Sivert Høyem που έστειλε στο ελληνικό κοινό μόλις ανακοινώθηκε η πρώτη συναυλία του (29/9) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
 
«Είμαι τόσο περήφανος και τόσο ενθουσιασμένος επειδή πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω ότι στις 29 Σεπτεμβρίου θα παίξω ζωντανά στο Ηρώδειο, στην Αθήνα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ευκαιρία που μου δίνεται να εμφανιστώ σε αυτόν τον ιστορικό, ιερό χώρο που χαίρει καθολικής αποδοχής και παγκόσμιας προβολής. Πρόκειται για ένα χώρο που έχει φιλοξενήσει πολλούς από τους μουσικούς μου ήρωες, με πιο αξιοσημείωτη εμφάνιση για μένα, αυτήν του Leonard Cohen. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μου στην Ακρόπολη όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι στην Ελλάδα, κοίταζα κάτω το Ωδείο Ηρώδου Αττικού να στέκει μεγαλοπρεπές στις πλαγιές του ιερού βράχου, και σκεφτόμουν: «ΑΥΤΟ θα ήταν υπέροχο μέρος για να παίξω ζωντανά μια μέρα»… Τώρα, επιτέλους, η ευχή μου πραγματοποιείται, φίλοι μου!
 
Τo ελληνικό κοινό έχει υπάρξει πολύ θερμό, πολύ ευγενικό μαζί μου και με στηρίζει από τη πρώτη μου κιόλας επίσκεψη στην Ελλάδα, με τους Madrugada, το 2000. Ο πολύ μεγάλος ενθουσιασμός με τον οποίο πάντα υποδέχεστε τις καινούργιες μου συνθέσεις και το γεγονός ότι με στηρίξατε έμπρακτα και μετά τη διάλυση των Madrugada, με κάνει να αισθάνομαι αιώνια ευγνωμοσύνη απέναντι σας. Πράγματι, το ενδιαφέρον που δείχνετε σε ότι κάνω στη μουσική μου πορεία, δείχνει μόνο να αυξάνεται. Ως τρανή απόδειξη για αυτό, θα έχω τις 2 «τρελές» sold out βραδιές στο Piraeus Academy, την άνοιξη που μας πέρασε. Η ζεστασιά, το πάθος και η αγάπη για τη μουσική που μου δείξατε στις συναυλίες αυτές, είναι οι λόγοι για τους οποίους οι μουσικοί ζουν, αυτά τα συναισθήματα με εμπνέουν και με κάνουν να συνεχίζω, αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι έχει νόημα αυτό που κάνω και αξίζει.
 
Η παράσταση στο Ηρώδειο είναι το σπουδαιότερο show για μένα τη φετινή χρονιά για αυτό σκοπεύω να είναι μια αλησμόνητη νύχτα για όλους μας.Θα με συνοδέψει η μπάντα μου, ένα κουαρτέτο εγχόρδων και ως special guest, η Marie Munroe.
Το set-list θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη μου τη καριέρα, θα ακουστούν μάλιστα τραγούδια από την εποχή των Madrugada, που ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα ξανα- ακούσετε ζωντανά.
Με την προσθήκη των εγχόρδων θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το υλικό του The Lioness, όπως πραγματικά του αξίζει να ακουστεί.
Το Ηρώδειο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για αυτό.
Το μεγαλείο αλλά και το μέγεθος του χώρου, θα μας επιτρέψει επίσης να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα, πλούσιο σε φωτιστικά εφέ και visuals.
Θα τα δώσουμε όλα σ’ αυτή τη συναυλία, παιδιά!
Αγαπώ την Ελλάδα και έρχομαι να το αποδείξω.
Θα σας δω στο Ηρώδειο.»
 
Στον υποβλητικό χώρο του Ηρωδείου, θα γίνουμε όλοι κοινωνοί μιας μυσταγωγικής βραδιάς, κάτω από τον ιερό βράχο, σε έναν χώρο – πολιτιστικό θησαυρό του τόπου μας.
 
Το ιερό μνημείο, το status και η καλλιτεχνική αξία του Sivert Hoyem, η Αιγίδα της Νορβηγικής Πρεσβείας, μα πάνω από όλα η αγάπη του ελληνικού κοινού προς τον Sivert και το έργο του, είναι η εγγύηση για μια παράσταση, που θα αφήσει ένα σπουδαίο αποτύπωμα στον καλλιτεχνικό χάρτη το 2016.

www.siverthoyem.com

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το δτ είναι της Renee Revah

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 στο www.ticketpro.gr
 
Η προπώληση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Ticket House ξεκινά την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016
 
Τιμές εισιτηρίων
 
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 55 ευρώ
Συγκεκριμένα:
 
Άνω Διάζωμα
Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ
 
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 40 ευρώ
Ζώνη A: 45 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 55 ευρώ
 
Σημεία προπώλησης
 
Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ. 210 3608366
 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr

93